| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Gubi li Hrvatska svoj jezik ? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: pipo Skutnik = Laptop Sto vi mislite Mislim, dovraga, a zašto ne dojajnik ? Pa bliže je!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Pa da... Samo da mi je čut objašenjenje te riječi "skutnik"? Kakve veze "skuti" imaju sa riječi "laptop"? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Ma ja ću odsad vršit motridbu, nema više monitoringa za mene! Ako netko smisli dobru alternativu skriningu nek napiše. PS: Odlične su mi ove imenice koje sadržavaju "db" u sebi. Od njih su mi jedino bolje one koje su pod osmanskim utjecajem dobile nastavak "luk"- pašaluk, lopovluk, majstorluk ili MOTRILUK ![]() Zadnji Uredio Casey : 02-05-07 u 15:12. |
| | |
| | #144 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Poriluk?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #146 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Pa nije... samo se zajebavam ![]()
| | |
| | #148 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Nema. Zašto šta ta biljka ne raste u Dalmaciji. BTW - to je nešto odvratno. Bljak!! ![]()
| | |
| | #149 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Anthlon- kako je Damfisk lijepo rekao Caseyu, ni za Šerpu nemamo naziv jer kod nas ne rastu ni tibetanski nosači prtljage na Mt. Everest. ![]() Casey- ekraniranje odn. zaslonidba (ako je screen=ekran). Šalu nastranu, to bi bilo preispitivanje odnosno pretresanje, a ako želiš nešto arhaičnog prizvuka, predlažem lučidbu (bolje bi zvučalo lučba, ali to je stara riječ za kemiju, odlučiti odn. razlučivati). ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gubljenje jezika, hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:57.