| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Gubi li Hrvatska svoj jezik ? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Marijancica Od cega je Australija daleka? Ako zivis u Australiji, onda ti valjda nije daleka? Kak si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
| |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-12-05 Lokacija: bog iza leda - sydney Godina: 29
Poruka: 31
![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? pisao sam da zivim u dalekoj australiji zato australia je stvarno daleko od bilo so. Da neko mora letit 24 sata da stigne u evropu to je daleko. Australia je daleko od svega. To je to. Da idemo za ameriku 22 sata. Tokyo 16 itd. Nema veze nadam se da cu za jos koju godinu preselit se u hrvatsku pa bit ce mi sve blize. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-09-06
Poruka: 52
![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? A ovo: Uvrtnjak odn. vrtolet = helikopter Krugoval = radio gvozdotežna sjevernica = busola, kompas Oćeš još? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: gubljenje jezika, hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.