| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Heavy Metal - Utjeha za inteligentne u Znanost forumu; Ne znam jel bilo ovo, nisam baš aktivan na forumu, nemam vremena... Što reći? Net.hr webcafe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Da znaš da je to u potpunosti istina. Ja slušam metal, svi moji prijatelji, i uvijek smo se nekako razlikovali od većine, imali neke druge interese, planove, razmišljanja. Metal je ipak angažirana glazba, prouči samo tekstove metal grupa, uvijek će bez uvijanja govoriti o gorućim svjetskim problemima, stvarima koje pokreću ljude da rade dobro ili zlo, smislu života i postojanja, metal stvarno nije za svakoga, nego za one koji malo više razmišljaju o svijetu koji nas okružuje i nama samima...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Potpisujem... ja ne kažem da sam pametniji ili inteligentniji od svojih vršnjaka koji ne slušaju metal... ali imam potpuno drugačije razmišljanje od njih.... ista stvar je i s frendovima koji slušaju metal... totalno se vidi razlika kad pričaš s njima i s ovima koji ne slušaju metal... EDIT: ali s tim da pričam s frendovima koji slušaju metal zapravo i s ljubavlju a ne radi neke tinejđerske furke... Zadnji Uredio Gogy : 23-03-07 u 14:01. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Joj, meni je matematika uvijek bila bauk, ali zato sam razvaljivao fiziku i kemiju! ![]() Točno, kao što Gogy kaže, o načinu razmišljanja i o stvarima o kojima razmišljaš.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,757
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne argh, pa znam da se ne radi..samo sam to tako napisao ajde opišite mi malo taj svoj način razmišljanja/pogleda na svijet, baš me zanima ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Ne može se to opisat... kak ti možeš napisat tak nešta... kužim ja da ti podjebavaš, ok, svako ima pravo na mišljenje.... Al ljudi koji slušaju metal sigruno znaju o čemu se ovdje radi... nisamo mi ni pametniji ni ništa nego drugačije razmišljamo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: heavy metal |
« Silovanje
|
Jezični biseri »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.