| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Heavy Metal - Utjeha za inteligentne u Znanost forumu; Pa ovako, čuj, dok drugi razmišljaju samo o tome kako će se napit za vikend i povalit neku zgodnu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Pa ovako, čuj, dok drugi razmišljaju samo o tome kako će se napit za vikend i povalit neku zgodnu trebicu, mi metalci (osim toga, naravno!) razmišljamo i raspravljamo i o, npr. smislu života, aktualnim svjetskim problemima, znanstvenim dostignućima, o takvim stvarima. Metalci su ti u stvari najveći filozofi, to će ti svatko reći.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne ma nije to bilo nikakvo mišljenje, meni je to ok glazba..nešto mi se više sviđa a nešto manje, nije da ju slušam konstantno ali šta ja znam..pustim si neki put IM ![]() ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Super, pohvalno Samo šteta što je većina ljudi čula samo za Iron Maidene i Metallicu ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Da sam sebe citiram, ovo je još i dobro... al je još žalosnije kad ekipi kažeš riječ metal da tu osobu to odma asocira na black metal... a čisto je normalno da se osobi koja ne sluša metal neće svidjet black metal... dok bi heavy, progresive, thrash metal ili hard rock mogo proć... reakcija moje sestre je npr. uvijek drugačija ovisi o tome šta svira... nešta joj se čak i sviđa...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne šta mislite o ovim likovima ili općenito o takvoj vrsti metala ![]() Kalmah - Wikipedia, the free encyclopedia
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Citat:
| |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Citat:
Općenito ti Finci su svi mračnjaci teški, a gdje i neće bit kad im je pola života mrak Ali ima i dobrih stvari... Evo jedne finske grupe koja se nažalost raspala... YouTube - Sentenced - Killing Me Killing You al ni to nije moja vrsta metala Ja volim old shit stvari Black Sabbath i ekipu... ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne pa baš su mračnjaci, jedino je svirka nekako ok..čudno nekako zavijaju ![]() imam 2 stvari od njih, "Black Rojia" i "Doubtful About It All" nije baš nešto ovakvo glasanje ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Ovo je jedna od žešćih gluposti koje sam pročitao u zadnje vrijeme !!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: heavy metal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.