| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Heavy Metal - Utjeha za inteligentne u Znanost forumu; Da... ni meni to baš nije nešto... ali postoji masa ljudi koji to slušaju. To je jako dobro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Da... ni meni to baš nije nešto... ali postoji masa ljudi koji to slušaju. To je jako dobro slušat kad si ljut, znam iz vlastitog iskustva ![]() Evo za vas koji ne slušate metal, tek tolko da vidite da nije sve black... ima tu laganica kolko hoćete, evo par koje ja volim poslušat: YouTube - Glory ToThe Brave - HammerFall YouTube - Journeyman Iron Maiden YouTube - Heart of Steel (live in lisbon) YouTube - Heart of Steel (live in lisbon) YouTube - Metallica - Unforgiven II Eto... da se malo raznježimo ![]() Pa evo malo ovak nečeg cool YouTube - Black and Blue---BRAND NEW SIN Evo malo i neke vrste metala... ili prije rocka... kako hoćete... meni je to sve rock od led zeppelina do cradle of filtha ![]() YouTube - sunrise at Jacksonville Beach, FL Pa mala thrash metala (jebenica) YouTube - Motorhead - Stay Clean Malo gothic metala (poslušajte malo dalje, ženska ima prekrasan glas) YouTube - Epica_Illusive ConCesnus Eto... ak ima kakvih želja, žanrova željenih, nečega... Enjoy! ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Citat:
![]()
__________________ When god made boys, she was only joking | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne /agree p.s. kako mos uporedjivat CoF i CoB to je po meni nesto sasvim drugo. poslusajte satariel to je nesto izmedju. a ima nesto u tome...ja nisan neki genije al me metal najvise odmara i to progressive...wtf?
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Citat:
ma nemoj mi rech! ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: heavy metal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.