Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Heavy Metal - Utjeha za inteligentne u Znanost forumu; ja se zbilja družim sa svim vrstama ljudi.. od repera, cajkaroša, metalaca, skinsi, pa sve do šminkića. svi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-12-07, 13:20   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 178
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo
Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne

ja se zbilja družim sa svim vrstama ljudi.. od repera, cajkaroša, metalaca, skinsi, pa sve do šminkića. svi imaju neke svoje teme za razgovor, koje se uglavnom razlikuju. metalci više obrađuju jedne teme, reperi druge skinsi treće, no kad bi se sa svakom skupinom bacio u razglabanje iste, stajališta bi ugl bila ista.
ne kažem da sam ja nešto pametan, ali glupih bome ima i metalaca i repera i skinsi i šminkića, ali bome svugdi ima i pametnih.
e sad da li metal smiruje, pomaže u razmišljanju, rješavanju problema... nemam pojma. iskreno takvim studijima baš i ne vjerujem, jer će se za neka 3-4 mj. pojavit studija kako nije metal, kak baš narodnjaci smiruju, pa će se za 2-3 mj. pojavit neka treća itd. itd. itd.
ne smatram ni jednu skupinu posebno inteligentnom, tek pojedince u njoj
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 01:36   #32 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ovo je jedna od žešćih gluposti koje sam pročitao u zadnje vrijeme !!!
I meni.

Nije mi baš jasno. Zašto bi oni koji su inteligentniji navodno slušali baš heavy metal, a u tome se ni kurca ne razumiju ni riječi ni ništa , samo čuješ nabijačinu i to je to.

Mislim ne kažem da je to gore od ostalih tipova glazbe, svatko ima svoj ukus, ali da sad inteligentniji više to slušaju to mi je čista bedastoća , i to malo širih razmjera.
Star 31-12-07, 14:31   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
negatron je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
I meni.

Nije mi baš jasno. Zašto bi oni koji su inteligentniji navodno slušali baš heavy metal, a u tome se ni kurca ne razumiju ni riječi ni ništa , samo čuješ nabijačinu i to je to.

Mislim ne kažem da je to gore od ostalih tipova glazbe, svatko ima svoj ukus, ali da sad inteligentniji više to slušaju to mi je čista bedastoća , i to malo širih razmjera.
To kažeš zato jer si poslušao jednu ili dvije metal grupe u životu, i kladim se da su u pitanju bile nu-metal otpad grupe poput Korna, Linkin Parka i sličnog smeća, ili neki loš death/grindcore.

To su samo najlošiji podžanrovi metal muzike, koja je daleko više od toga.
Za pravo upoznavanje sa metalom preporučam iduće grupe:
Iron Maiden
Black Sabbath
Judas Priest
Iced Earth
Tool
Isis
Ayreon
Pain of Salvation
Evergrey
My Dying Bride
Queensryche
Fates Warning
Savatage
ranu Metallicu
Therion
Tiamat
Symphony X
Moonspell
Sepultura
Arena
Opeth
Nevermore
Megadeth
Slayer
Kamelot
Conception
prva dva albuma od Evereve
Dream Theater
Limbonic Art
Emperor
Celtic Frost
Biomechanical
And Oceans

Malo pročitajte i tekstove njihovih pjesama sa stranice Dark Lyrics - metal lyrics archive, pa onda donosite zaključke.
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 18:21   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,616
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ja bih tome dodao još:

Anthrax - ipak su oni pravi trash metal
Helloween - začetnici power metala
Motorhead - njemački speed metal
Nightwish - power/symphonic metal

Čovjek koji to sve posluša, dobit će široku sliku o metalu i naći će nešto što mu se sviđa. Ako ne nađe, vjerovatno nije za metal.

Ja slušam metal i rock, ostale vrste glazbe mi jednostavno ne leže pošto volim žestok zvuk. Da li to znači da sam inteligentan ili glup, totano me ne zanima.
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 14:47   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,004
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

nije stvar tko je pametniji.stvar je u načinu razmisljanja i pogledu na svijet koji je drugačiji nego kod drugih ljudi
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 14:50   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Ja slušam klasičnu i volim kompozitore. Shostakovicha, Prokofieva, Scriabina. Šta sam onda ja. Genije?
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: heavy metal

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114