| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Heavy Metal - Utjeha za inteligentne u Znanost forumu; ja se zbilja družim sa svim vrstama ljudi.. od repera, cajkaroša, metalaca, skinsi, pa sve do šminkića. svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne ja se zbilja družim sa svim vrstama ljudi.. od repera, cajkaroša, metalaca, skinsi, pa sve do šminkića. svi imaju neke svoje teme za razgovor, koje se uglavnom razlikuju. metalci više obrađuju jedne teme, reperi druge skinsi treće, no kad bi se sa svakom skupinom bacio u razglabanje iste, stajališta bi ugl bila ista. ne kažem da sam ja nešto pametan, ali glupih bome ima i metalaca i repera i skinsi i šminkića, ali bome svugdi ima i pametnih. e sad da li metal smiruje, pomaže u razmišljanju, rješavanju problema... nemam pojma. iskreno takvim studijima baš i ne vjerujem, jer će se za neka 3-4 mj. pojavit studija kako nije metal, kak baš narodnjaci smiruju, pa će se za 2-3 mj. pojavit neka treća itd. itd. itd. ne smatram ni jednu skupinu posebno inteligentnom, tek pojedince u njoj
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne I meni. Nije mi baš jasno. Zašto bi oni koji su inteligentniji navodno slušali baš heavy metal, a u tome se ni kurca ne razumiju ni riječi ni ništa , samo čuješ nabijačinu i to je to. Mislim ne kažem da je to gore od ostalih tipova glazbe, svatko ima svoj ukus, ali da sad inteligentniji više to slušaju to mi je čista bedastoća , i to malo širih razmjera.
__________________ |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-08-06
Poruka: 1,102
![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Citat:
To su samo najlošiji podžanrovi metal muzike, koja je daleko više od toga. Za pravo upoznavanje sa metalom preporučam iduće grupe: Iron Maiden Black Sabbath Judas Priest Iced Earth Tool Isis Ayreon Pain of Salvation Evergrey My Dying Bride Queensryche Fates Warning Savatage ranu Metallicu Therion Tiamat Symphony X Moonspell Sepultura Arena Opeth Nevermore Megadeth Slayer Kamelot Conception prva dva albuma od Evereve Dream Theater Limbonic Art Emperor Celtic Frost Biomechanical And Oceans Malo pročitajte i tekstove njihovih pjesama sa stranice Dark Lyrics - metal lyrics archive, pa onda donosite zaključke.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne Ja bih tome dodao još: Anthrax - ipak su oni pravi trash metal Helloween - začetnici power metala Motorhead - njemački speed metal Nightwish - power/symphonic metal Čovjek koji to sve posluša, dobit će široku sliku o metalu i naći će nešto što mu se sviđa. Ako ne nađe, vjerovatno nije za metal. Ja slušam metal i rock, ostale vrste glazbe mi jednostavno ne leže pošto volim žestok zvuk. Da li to znači da sam inteligentan ili glup, totano me ne zanima.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heavy Metal - Utjeha za inteligentne nije stvar tko je pametniji.stvar je u načinu razmisljanja i pogledu na svijet koji je drugačiji nego kod drugih ljudi
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
![]() |
| Tagovi: heavy metal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics