Očajan tekst. Milijun zamjerki imam, ali ovo sa pretragom na Googleu je kolosalni kisk. Primjerice, kada u Kini preko Google.cn-a tražiš o pokolju u Tiananmenu, onda rezultata i nemaš, a kad na Google.com to tražiš, onda se nešto i vidi.
Očigledno je da Google rezultate prilagođava u odnosu na mjesto sa kojeg je pretraga upućena. Tako i on kada iz Smedereva pita Google o tome koga Hrvati ne vole, dobije drugačije rezultate nego kada netko taj upit postavi iz Kaštela ( 716.000 za Hrvati ne vole, 720.000 za hrvati vole. Tako je meni ispalo) Odlično mi je i ovo prijatelj u jednoj beogradskoj kafani.On i u Splitu ima samo drugove, a sad da u Beogradu ima prijatelje? Kakvi jebeni prijatelji? Drugovi! Znam da se često obrušava na ustaški jezik u Hrvatskoj pa me čudi ovaj njegov lapsus.
Boris ka i tucet ostalih njegovih kolega mora pisati politički kontroverzne tekstove, nategnute teorije, laži i gluposti jer nema talenta da zadrži čitatelja kvalitetom teksta. Slično radi Kuljiš sa svojim ustaškim kolumnama.
Kad sam vidija u onim Pismima iz Lore usporedbu Lore i AuschwitzaČisti antisemitizam!
PS: Video za ljubitelje Tuđmana, koji ga u svakoj jebenoj temi spominju.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
On i u Splitu ima samo drugove, a sad da u Beogradu ima prijatelje? Kakvi jebeni prijatelji? Drugovi! Znam da se često obrušava na ustaški jezik u Hrvatskoj pa me čudi ovaj njegov lapsus.
Čisti antisemitizam!