U zadnji nekoliko godina bio sam na nekoliko foruma,pa mogu dati meditorno mišljenje o tim forumima.Forum.hr,Croportal forum i net.hr su forumi koji uglavnom zadovoljavaju osnovna pravila jenog internetskog foruma koje sam vidio u SAD-u.Jedan forum u Hrvatskoj je daleko ispod tih kriterija ,a to je Index.hr forum.U njemu ništa ne štima osim relativno dobrog interfejsa.Jedna od najvećih mana Index-sa su neupučeni i slabo educirani moderatori koji vode pojedine teme katastrofalno loše,tako da su cijeli forum uveli u stanje spama kao jedinog sadržaja.Odite na Astrologiju pa će te vidjeti samo spam i bezobraštinu,a ništa neće te moći ćuti o teoriji i praksi astrologije,dok moderatorica(Klea-Wega) zdušno podržava taj košmar i neorganiziranost.Jedina moderatorica na Index forumu je Anna MJ koja jedina odgovara prototipu jednog normalnog moderatora.Ako pak odlučite na Index-u da kritički djelujete na pojedine nedostatke preko administratora foruma to će se pokazati kao nemoguća misija ,jer administrator ne želi nikakav kontakt sa članovima foruma,već sljepo vjeruje raznim Klea-Wegama i sličnim lošim moderatorima...
Eto to je moj doprinos ovoj temi...

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom