Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

HRVATSKI FORUMI ?

Raspravljate o temi HRVATSKI FORUMI ? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Namjera ovg topica je da se da pregled i ocjena rada foruma u Hrvatskoj.Svi smo mi,manje ili više, bili na ...

Starter Avatar od korisnika donkarlos
    Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

HRVATSKI FORUMI ?

Namjera ovg topica je da se da pregled i ocjena rada foruma u Hrvatskoj.Svi smo mi,manje ili više, bili na više foruma i zato možemo ocjeniti njihovu kvalitetu i uređenost....!!
    Aktivna strana beskonačnosti

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Re: HRVATSKI FORUMI ?

U zadnji nekoliko godina bio sam na nekoliko foruma,pa mogu dati meditorno mišljenje o tim forumima.Forum.hr,Croportal forum i net.hr su forumi koji uglavnom zadovoljavaju osnovna pravila jenog internetskog foruma koje sam vidio u SAD-u.Jedan forum u Hrvatskoj je daleko ispod tih kriterija ,a to je Index.hr forum.U njemu ništa ne štima osim relativno dobrog interfejsa.Jedna od najvećih mana Index-sa su neupučeni i slabo educirani moderatori koji vode pojedine teme katastrofalno loše,tako da su cijeli forum uveli u stanje spama kao jedinog sadržaja.Odite na Astrologiju pa će te vidjeti samo spam i bezobraštinu,a ništa neće te moći ćuti o teoriji i praksi astrologije,dok moderatorica(Klea-Wega) zdušno podržava taj košmar i neorganiziranost.Jedina moderatorica na Index forumu je Anna MJ koja jedina odgovara prototipu jednog normalnog moderatora.Ako pak odlučite na Index-u da kritički djelujete na pojedine nedostatke preko administratora foruma to će se pokazati kao nemoguća misija ,jer administrator ne želi nikakav kontakt sa članovima foruma,već sljepo vjeruje raznim Klea-Wegama i sličnim lošim moderatorima...
    Eto to je moj doprinos ovoj temi...

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Dodao bih da prema nekim mišljenjim u hrvatskoj djeluju sljedeči forumi:Forum.hr,Croportal Forum,Net.hr forum i Inex.hr forum="Balkanska birtija"

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Na facebook-u je preko pet stotina hrvatskih građana podigli peticiju protiv dosadašnje politike i rada Index.hr portala i foruma..!!!
    Očito da to vlasnika,a i njegove suradnike uopće ne brine,što potkrepljuje glasine da je taj portal u vlasništvu mutnog kapitala iz Balkanske močvare iz koje se Hrvatska jedva izvukla....
    Zato Hrvatski građani oprez sa tim portalom...je ne štiti Hrvatske interese...!!

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Postoji joaš jedan forum koji predstavlja totalno razočaranje na forumskoj sceni Hrvatske.To je Relaks forum na koje ne smijete spomenuti riječi moja zemlja ili Hrvatska jer će Vas moderator odmah napasti.Kasnije sam saznao da je moderator iz Sarajeva i shvatio amonizitet prema Hrvatskoj.Samo je tragično da se radi o Hrvatskom forumu u koje je Hrvatska najmanje poželjna....

prof. Foruma Avatar od korisnika jaiopetja
    Datum registracije
    13-04-07
    Poruka
    1,597
    Liked
    87 times

Citat Pravi autor: donkarlos Pogledaj Poruke
    Na facebook-u je preko pet stotina hrvatskih građana podigli peticiju protiv dosadašnje politike i rada Index.hr portala i foruma..!!!
    Da, a grupe na fejsu imaju fakat važan utjecaj...

baj d vej, koji ti je taj relaks forum?

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
    Da, a grupe na fejsu imaju fakat važan utjecaj...

baj d vej, koji ti je taj relaks forum?
    Pa facebook ima značajno mjesto danas na Net-u,ja ga ne bi podcijenjivao...
    A Relax je mala šaka jada se skupila da napravi forum..loše vođen(vlasnika nikad nema na njemu) i sasvim slučajno sam naletio na njega...tamo glavnu riječ vodi neka Bosanka iz Sarajeva i ne voli baš da spominješ Hrvatsku...zato sam odmah otišao....!!

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Ovdje je stvarna posječenost portala u Hrvata i ona demantira laži Natije Babića da su najposječeniji portal...!!

Datum registracije
    29-10-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Smile Re: HRVATSKI FORUMI ?

Naravno ovo gore nije konačna lista svih portala već ciljana grupa portala.Odmah se primječuje da nema Croportal Foruma i Večernjeg listakoji prestavljaju značajnije forume u Hrvatskoj......!"!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika automaton
    Datum registracije
    15-12-06
    Poruka
    961
    Liked
    1 times

Trebate otići na tportal.hr pa ćete na podforumu "religija" vidjelti što je "forum". Tamo je neki Jilber zaklao istinu i slobodu u paketu.

Lajkaj nas na Facebooku