Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 19

humanost na djelu...

Raspravljate o temi humanost na djelu... u Društvena forumu, dio Znanost foruma; pozdrav svima na ovoj temi... ...rekoh sam sebi ajde da vidim...pitanje za korisnike: kad ste zadnji put donirali ili uplatili ...

Starter Avatar od korisnika ssiljan6
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    33
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

humanost na djelu...

pozdrav svima na ovoj temi...
    ...rekoh sam sebi ajde da vidim...pitanje za korisnike:
    kad ste zadnji put donirali ili uplatili ili pomogli nekome teškog socijalno/:imovinskog stanja ili donirali u humanitarne svrhe npr.dom za nezbrinutu djecu, dječja bolinca, prosjaku na ulici...(ne računajući sms...) ???
    teneo danaos et dona ferentes...

Regularni forumaš Avatar od korisnika sikolino
    Datum registracije
    21-04-08
    Starost
    30
    Poruka
    286
    Liked
    0 times

Re: humanost na djelu...

Pred par mjeseci za životinje.Sad čekam plaju pa ću opet.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

prošlog tjedna

oko božića obično u kaslić stižu one uplatnice za socijalno ugrožene obitelji, il bolesnu djecu, pa i tad uplatim pokoju kunu. za unicef isto.

ali češće ipak zovem brojeve koje vidim na teveu, a preko kojih se prikuplja pomoć.

prosjacima manje dajem, osobito ovima što operiraju po parkiralištima trgovačkih centara. neki su nasilni, nekima je to biznis, a neki su u nevolji i treba im pomoći, a da li ću im dati štogod il neću ovisi o trenutnoj inspiraciji.

na semaforu često dajem sitniš prosjacima.

Banned
    Datum registracije
    25-04-10
    Poruka
    148
    Liked
    1 times

ja volontiram u svom gradu u udruzi za zastitu zivotinja te pomazem zivotinjama.
    takodjer sam sudjelovao u akciji nek nasa istra blista u kojem smo ocistili velik dio istre od smeca.

osobno mislim da organizacije kao crveni kriz potkradaju narod i da malo tog novca sitgne do onih ugrozenih.
    kroz iskustvo sam naucio da je najbolje ucini ono sto je sean penn ucinio,otic na mjesto bijede i pomoc direktno.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Citat Pravi autor: smigul Pogledaj Poruke
    ja volontiram u svom gradu u udruzi za zastitu zivotinja te pomazem zivotinjama.
    Misliš, pomažeš psima? Oprosti, ali nikako mi se nije svidjela tvoja izjava, koju ovih dana jako često čujem - da se mačke snađu a da su psi lutalice drugo i da oni trebaju pomoć. I da već pripitomljene mačiće treba baciti nek se snalaze sami... jer to nije pomaganje životinjama. Mislim da bi se sve te razne udruge za zaštitu životinja trebale preimenovati u udruge za zaštitu pasa, jer vlada opća nebriga za mačke.

Inače, da nisam potpuno off, to koliko i jesam li humana i dajem li novac u dobrotvorne svrhe, sigurno neću pisati ovdje.
    Zadnji Uredio Wamp : 10-08-10 u 20:11

Banned
    Datum registracije
    25-04-10
    Poruka
    148
    Liked
    1 times

mislim da nisi tocno prevela ono sto sam u onom postu napisao,napisao sam da je prevencija najbolja no ako se desi da se velika a nikako macic moze snaci u prirodi.
    macka je specijalist i lovac.
    ulovit ce od skakavca gustera goluba pa sve do sismisa.
    mali macici se omacuju svaki dan po gradu i prezivljavaju,oni napusteni,njima treba pomoc.
    naravno da pomazemo i macicima,njih je jos i vise nego psa lutalica,pomazemo i pticama i svim drugim zivotinjama kojima je pomoc potrebna.
    nazalost financije su skrte i zahtijevaju puno vremena.

sto se tice toga da ne bi pisala o tome na forumu,ne vidim razloga zasto ne?
    tvoj izbor,no dobra djela ili rijeci mogu ponukat i druge da se ukljuce u ovu beskrajnu borbu sa industralizacijom

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: smigul Pogledaj Poruke
    ...u ovu beskrajnu borbu sa industralizacijom

Banned
    Datum registracije
    25-04-10
    Poruka
    148
    Liked
    1 times

koji brđanin ee :hamme

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Koji trol

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Citat Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
    Inače, da nisam potpuno off, to koliko i jesam li humana i dajem li novac u dobrotvorne svrhe, sigurno neću pisati ovdje.
    o bože, kakva preskrušena skromnost.

to jel netko nešto daje na ovaj il onaj način bilo u humanitarne svrhe il na neki drugi način kroz sudjelovanje u nekim drugim akcijama volonterski, je isključivo stvar volje pojedinca i svakako nije neka prespecijalno grandiozna stvar, da bi trebali zbog nje glumatati poniznost.

stotine i tisuće ljudi pomaže u raznoraznim akcijama, pa nitko nije tražio da im se zbog toga podigne spomen ploča, jer je pomagati, kad možeš, normalno i prirodno.
    mislim, za normalne ljude, jel.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku