| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Izmišljanje riječi u Znanost forumu; Kninski RjeÄŤnik evo link za rijecnik kninjana od prije 15-ak godina pa unazad neke rijeci su preglupe...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 16
Poruka: 426
![]() | Re: Izmišljanje riječi Kninski RjeÄŤnik evo link za rijecnik kninjana od prije 15-ak godina pa unazad neke rijeci su preglupe... ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljanje riječi ja imam: šlagode (jagode sa šlagom), ofrlje (površno), pregužva (velika gužva), odčep (otčepljivač), pikača (špenadla), proser (izmišljotina).....daloo bi se još toga naći
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljanje riječi nanđara i nanđarasto (narančasto)
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljanje riječi Ja umjesto potencijalno, namjerno kažem potencionalno. I umjesto antipatično, kažem antisimpatično. To mi je baš smiješno hE he he i uvijek se zabunim kad hoću reć, makrobiotičar, ja kažem bioenergetičar ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izmišljanje riječi Prekokrasno (nešto jako lijepo ali neiskren odgovor). npr. Lijepa vesta - da prekokrasna je (katastrofa!!!) ili "dobro je" - da, prekokrasno ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izmis ljanje, rijeci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:12.