Svaki dan bude 13 sati i 13 minuta pa se ˝ništa˝ ne dogodi, i koliko se tragedija dogodilo koje nisu povezane s brojem 13. Najobičnija slučajnost. I ne, nisam praznovjerna, ni najmanje. A dimnjačara nisam vidjela sto godina!
Raspravljate o temi Jeste li praznovjerni? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Prije nepuna dva mjeseca u Zagrebu je tramvaj broj 13 u 13 sati i 13 minuta izletio iz tračnica i ...
Qui scribit, bis legit.
Svaki dan bude 13 sati i 13 minuta pa se ˝ništa˝ ne dogodi, i koliko se tragedija dogodilo koje nisu povezane s brojem 13. Najobičnija slučajnost. I ne, nisam praznovjerna, ni najmanje. A dimnjačara nisam vidjela sto godina!
NE!
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Ja sam položila vozački na petak 13. i još mi je crna maca pretrčala preko ceste.
Nisam praznovjerna, možda samo mrvicu, zanemarivo.
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
nisam
ako me ovo ne prodje morat cu potrazit pomoc. naime, strasno sam praznovjeran. imao sam crnu macku i kad bi u kuci prosla pokraj mene stalno sam pljuvao. naravno, stara bi me pokusala dohvatit metlom i kaznit za slinu po zidovima i na podu. metlu u ruke ne zelim uzet jer smatram da je to vjesticino orudje. macku sam pokusao Jupolom prebojat u bijelo no to nije dobro proslo (btw, pljuvao sam bez prekida dok sam je bojao) pa sam je zamijenio za bijelu (koju mozete vidjet u mom profilu) nadajuci se da starci nece primjetit sto sam napravio. ipak su primjetili i kaznili me sa 13 dana u sobi! I TO NA 5AK 13.!
to je bio znak da nesto moram promijenit pa sam pobjegao od kuce i spavao kod prijatelja par dana. no on je imao gay sklonosti pa sam trcao kroz Ulicu 13. Divizije (opet 13!!) natrag kuci mirovat u svoju sobu.
danas imam 13 i situacija je jos gora. CAK I ZIVIM NA KUCNOM BROJU 13!!
UKLET SAM!!
jok![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Crne mačke donose mi sreću. Ali nije praznovjerje.
nisam, ali 7 mi je sretan broj slazem se s vodenjacima, 3puta pljunem ako crna macka predje preko puta, kucam o drvo i najdrazi tramvaj mi je 13![]()
ne
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!