| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Jeste li praznovjerni? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba nisam, ali 7 mi je sretan broj slazem se s vodenjacima, 3puta pljunem ako crna macka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jeste li praznovjerni? Citat:
![]() !eto ja sam vodenjak znaći dobro bi se slagali!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li praznovjerni? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Jeste li praznovjerni? nisam praznovjeran nimalo čak mi je to i smješno kad nekeog vidim da 3 puta pljuje kad mu crna mačka pređe preko puta, praznovjerje smatram ljudskom slabosti i izrazom primitivizma jer praznovjerje se obično javlja kod nedovoljno izgrađenih osoba, iskompleksiranih osoba to je općenito jedna velika glupost manite se toga to je tako isprazno da mi uopće nije jasno kako netko može vjerovat u to
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-07-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 42
![]() | Re: Jeste li praznovjerni? Pala mi na pamet još jedna stvar za koju mislim da je zapravo tipičan primjer praznovjerja. Horoskop. Dnevni horoskopi, mjesečni, godišnji...ljubavni, poslovni, zdravstveni i još kojekakvi... I iako većina ljudi tvrdi da su horoskopi glupost, redovno ih čitaju i komentiraju, a pogotovo neke osnovne karakteristike određenih horoskopskih znakova. Često čujemo onu rečenicu... ima nešto u tome.... Ima li? ![]()
__________________ Qui scribit, bis legit. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li praznovjerni? Ja horoskop pročitam tu i tamo, ali ga u 99% slučajeva već u sljedećem trenutku zaboravim.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Jeste li praznovjerni? Nisam...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.