| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Jeste li praznovjerni? u Znanost forumu; Nimalo, osim ako crna mačka ide preko puta.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li praznovjerni? Nekad sam bila...lakše je bilo okriviti ljestve, mačku ili kišobran za nešto loše što mi se loše dogodilo nego sebe
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li praznovjerni? više jesam neg nisam, obavezno pljunem kad vidim crnu mačku, imam neke svoje rituale i vjerujem da će ako ih napravim sve bit ok, eto (npr. na faksu sam na svaki ispit dolazila u nečem rozom-košulji, vesti....jednostavno je to moralo tako biti)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li praznovjerni? Nisam praznovjerna u smislu da ce mi se nesto lose dogodit ako ne pljunem 3 puta kad vidim crnu macku i sl nikad nisam pljucala zbog crne macke, uvik prodem izmedu dva stupa.... Ali sam malo praznovjerna oko nekih stvari koje kao donose srecu... Recimo imam privjesak na lancicu koji ne daj boze da izgubim... on mi donosi srecu... Ne zelim ni razmisljat o tome da je to glupo... jer mi ustvari i donosi srecu dokle god ja virujem u to... al u biti znam da je blesavo... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li praznovjerni? Moram priznat da jesam... pošto su mi roditelji sa sela u mene su od malena usadili stara narodna praznovjerja...tako da uvijek pljunem 3 puta kad vidim crnu mačku...bojim se crnih vrana, ako prospem sol bacam je preko ramena... u zadnje vrijeme sam u elementu ![]() jučer sam pisao kolokvij i nisam se stigao obrijati...ostala bradica i kolokvij sam razvalio iznad očekivanja...tako da sam donio odluku da se dok ne prođu svi kolokviji ovaj tjedan neću obrijati ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

više jesam neg nisam, obavezno pljunem kad vidim crnu mačku, imam neke svoje rituale i vjerujem da će ako ih napravim sve bit ok, eto
(npr. na faksu sam na svaki ispit dolazila u nečem rozom-košulji, vesti....jednostavno je to moralo tako biti)