Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Jezični biseri u Znanost forumu; Moram priznat da i mene malo nervira kad netko ima sve č (kuča, odječa i sl..) , neznam jednostavno me bode ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-08, 16:36   #51 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Jezični biseri

Moram priznat da i mene malo nervira kad netko ima sve č (kuča, odječa i sl..) , neznam jednostavno me bode u oči kad čitam tako nešto.

Većinom ti koji griješe stavljaju sve u č, a rijetko kad da će stavit ć umjesto č (recimo neće reć ćaša to bi stvarno bio biser )
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 16:39   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,295
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Nije neznam nego ne znam
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 16:45   #53 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,336
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Većinom ti koji griješe stavljaju sve u č, a rijetko kad da će stavit ć umjesto č (recimo neće reć ćaša to bi stvarno bio biser )

Jel ''večinom'' ili ''većinom''

Mene isto malo buni ''č'' i ''ć'' pa uglavnom pišem c (mislim na forumu i tako neslužbeno )
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 17:41   #54 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,050
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke

kužiš, frajer je editirao ne da me ispravi nego da iskrivi.

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
s mekim 'ć'.
Imaš samo meko i tvrdo kuhano jaje

(na to meko i tvrdo pizdila je naša profa iz hrv)

Postoji č i postoji ć

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
većinom
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 17:44   #55 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,255
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

a jel' mi mali il' veliki?
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-08, 23:06   #56 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,147
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke

Mene isto malo buni ''č'' i ''ć'' pa uglavnom pišem c (mislim na forumu i tako neslužbeno )
Većinom je mekano.

Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:18   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,118
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Većinom je mekano.

ja nikad ne pišem c jer idem u školu pa sam naviknuta pisati s kvačicama. Iako nikad nisam znala niti prepoznavala č i ć, naučila sam,,, nekad pogriješim, ali većinom je točno kako napišem

i isto me živcira kad netko napiše ućiteljica, kuča ili ćaša
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:29   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

A meni je smiješno kako se većina vas ovdje smije onima koji ne razlikuju č/ć, a u vašim postovima pravopisnih pogrešaka na bacanje, počevši najprije od alternacija jata i pisanja negacije zajedno s glagolom...
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 20:44   #59 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,930
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

evo jedan

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
Kod mene je bio Profa iz matematike,još u osnovnoj čest u opsajdu,pa kada nešto piši naploču,često je znao čelom poljubiti ploču,to je bilo padanje....

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 20:56   #60 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
A meni je smiješno kako se većina vas ovdje smije onima koji ne razlikuju č/ć, a u vašim postovima pravopisnih pogrešaka na bacanje, počevši najprije od alternacija jata i pisanja negacije zajedno s glagolom...
Nisam rekao da ja pazim kako pišem

Samo sam rekao da mi č i ć ubode baš u oko. Ovo ostalo i ne toliko. Ovdje na forumu recimo nikad ne gledam malo i veliko slovo i sl., to mi je sve svejedno.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri, jezicni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114