| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Jezični biseri u Znanost forumu; Moram priznat da i mene malo nervira kad netko ima sve č (kuča, odječa i sl..) , neznam jednostavno me bode ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| praskaton | Re: Jezični biseri ![]() Moram priznat da i mene malo nervira kad netko ima sve č (kuča, odječa i sl..) , neznam jednostavno me bode u oči kad čitam tako nešto. Većinom ti koji griješe stavljaju sve u č, a rijetko kad da će stavit ć umjesto č (recimo neće reć ćaša to bi stvarno bio biser ) |
| | |
| | #54 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jezični biseri Imaš samo meko i tvrdo kuhano jaje ![]() (na to meko i tvrdo pizdila je naša profa iz hrv) Postoji č i postoji ć ![]() većinom
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jezični biseri ja nikad ne pišem c jer idem u školu pa sam naviknuta pisati s kvačicama. Iako nikad nisam znala niti prepoznavala č i ć, naučila sam,,, nekad pogriješim, ali većinom je točno kako napišem i isto me živcira kad netko napiše ućiteljica, kuča ili ćaša
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jezični biseri A meni je smiješno kako se većina vas ovdje smije onima koji ne razlikuju č/ć, a u vašim postovima pravopisnih pogrešaka na bacanje, počevši najprije od alternacija jata i pisanja negacije zajedno s glagolom... ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| praskaton | Re: Jezični biseri Citat:
![]() Samo sam rekao da mi č i ć ubode baš u oko. Ovo ostalo i ne toliko. Ovdje na forumu recimo nikad ne gledam malo i veliko slovo i sl., to mi je sve svejedno. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, jezicni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

)