| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Kada si zaboravljen/a... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Subrino Nemoj trenutno tako razmišljati. Upravo ako te pere takav osjećaj, to je znak da porazmisliš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kada si zaboravljen/a... Citat:
Ja čim se osjećam izrabljivano reagiram Ma nema tu prijateljstva ako samo jedan se trudi, a drugi iskorištava do maksimuma, testira granice tolerancije, itd. Ma gubi se! Ako želiš da budemo prijatelji molim i neko poštovanje prema meni, naravno pomoći ću ti kad bio u nevolji jednom, dvaput... ali kada vidim da ti meni nećeš ni jednom... sigurno nećeš od mene dobivati ikakvu više pomoć, pa ne znam kakva situacija da bila. Ne stavljam na vagu, ali kada se počneš u sebi osjećati nezadovoljstvo u vezi jedne osobe i to se ne mjenja na duže staze... radije ću se povuči nego investirati, jer kao da ulažem u dionice već davno propale firme. To vrijedi i za vezu, ne samo prijateljstvo.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Kada si zaboravljen/a... Ne, ali me ova tematika zanima jer imam i slična kolegije na fakultetu i najbolji sam student što se tiče toga. ![]() Ovo ostalo što si napisala također stoji. Ako poštuješ nekoga, očekuješ i također isto poštovanje od te osobe prema tebi. Važno je postaviti crtu među vama. ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Kada si zaboravljen/a... Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kada, zaboravljena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |