| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Kako bi reagirali da nekog pogazite? u Znanost forumu; Neki dan sam gledao film, žena je na cesti autom udarila curicu i stala da joj pomogne ali se uplaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Kako bi reagirali da nekog pogazite? Neki dan sam gledao film, žena je na cesti autom udarila curicu i stala da joj pomogne ali se uplašila i na kraju pobjegla. I sad cijeli film ju je mučila savjest što nije ostala i priznala da je ona ta koja ju je udarila. Na kraju je priznala i sve to ali: Evo recimo vozite odnekuda i slučajno udarite pješaka. Nitko vas nije vidio, sami ste na cesti. Da li bi ostali i zvali hitnu i policiju, da li bi pobjegli ili nešto treće? I recimo u prvom scenariju ste trijezni a u drugom ste popili nešto Da vas čujem, ja bi stao vjerovatno u oba slučaja ali bi se negdje usrao od straha što će biti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 12-01-08 u 00:52. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako bi reagirali da nekog pogazite? Ma u principu ne volim odgovarati na pitanja tipa "što bi bilo kad bi bilo" jer stvarno ne znaš dok se ne nađeš u toj situaciji, ali poznavajući sebe bila bih u užasnom šoku i vjerojatno bi se i rasplakala. Pobjegla ne bi. To sigurno.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako bi reagirali da nekog pogazite? U pravu je Wamp, nikad ne znaš dok se to ne daj Bože ne desi...sad sa ove taške gledišta bih ostala definitivno. Pa snosila bih odovornost, jbg...Ne bi bilo fer pobeći, a i inače grizla bi me savest u svakom slučaju.
__________________ ♥ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako bi reagirali da nekog pogazite? lako vam sad govorit.. al dok se to dogodi svako drugačije reagira! ja znam samo dok sam napucal lagano tico-ja... frend nagovoril da odemo! al kad bi videl nekog da krvari... aja kriv, namjerno il nenamjerno.. učinio bi pravu stvar! skratio mu muke ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: RI City
Poruka: 771
![]() | Re: Kako bi reagirali da nekog pogazite? Meni bio bed sto sam skoro zgazio malog macica koji je istrcao ravno prema meni tako da za ljudsko bice ne znam... Tesko rec... Ali da bi pomogao; bi sigurno!
__________________ 01234567891011121314151617181920212223242526272829303132333 43536373839404142434445464748495051525354555657585960616263 6465666768697071727374757677787980818283848586878889909192 |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako bi reagirali da nekog pogazite? Nekada me zbilja toga strah, jer uz sav oprez uvijek se može dogoditi. Ne znam koliko bih bila prisebna u toj situaciji, ali mislim da bih pomogla...odmah bi nazvala hitnu, a u međuvremenu bih sama pokušala nešto učiniti.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako bi reagirali da nekog pogazite? Osjećao bi se predivno.... pomislio bi u sebi, pa ovoliko krvi nema u američkim filmovima.... ajmo pustit još malo da teče pa ću posli zvat hitnu....ako je žensko, dobila bi usta na usta reanimaciju.... Napalilo bi me da ta osoba ima, npr. otvoreni prijelom, to bi mi bio gušt....![]() Kakva su ovo pitanja, Ne može se ni svađat.... Nešto slično mi se desilo nedavno....(ups, nisam ja nikog pogazio niti sam utjecao na ozljede) ali normalno i bez ikakvog suzdržavanja odmah pomoć....bilo je to na Božić, momku izrezana aorta (ili vena ili šta već) na ruci, krvari ko kiša, a pod utjecajem težih govana (čitaj - droga) još dobija i kvazisrčani udar (čitaj - ekstremni napad tjeskobe koji može dovest do originala) Pa normalno da ću pomoć, a ne bojat se (gledao sam u nekom filmu, mislim da je bio Antoni Hopkins, kada kaže, od čega ljudi umiru kada se nađu u emstremnim situacijama - od srama....)![]() I nikad neću razumit one ljude, a bilo ih je tu večer, koji pogledaju situaciju, a onda odu, ne nesposobni, već previše uplašeni da se priberu i pomognu... ![]() Edit: vratija se doma, jakna mi više nije bila zeleno-siva, već crvena.... (a policajci su bili posebna priča, takvim šonjama (ne govorim o svim policajcima već o ovoj dvojici koji su tada bili tu naletili) treba zabranit potencijalno stresne i opasne poslove i stavit ih negdi da pišu prometne kazne....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 04-02-08 u 07:46. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Napalilo bi me da ta osoba ima, npr. otvoreni prijelom, to bi mi bio gušt....