| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; engleski i hrvatski njemački sam učio 9 godina, ne znam ništa, a engleski nikada u životu nisam učio a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje strane jezik odlično pričate? kiki a tebi je hrvatski strani jezik? ![]() Ne govorim ni jedan strani jezik odlično... znam engleski onako, ne baš najbolje ali znam dosta... dovoljno da se mogu o svemu sporazumit sa strancem... iako ne gramatički ispravno Učim njemački 3-4 godine i znam reći danke, bite, gutten tag i to je sve... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Njemački i Engleski, mada ne bih baš rekla da ih govorim odlično. Engleski mi je u školi bolje išao, a sad njemački. Mislim da tu jako puno ima utjecaja gledanje satelitskih programa koji su na njemačkom jeziku.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje strane jezik odlično pričate? bosanski, srpski, engleski...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Engleski i talijanski, pa recimo "odlično", u smislu da mogu bez većih problema razgovarat i pisat na tim jezicima Natucam francuski - ali samo najosnovniju konverzaciju, recimo da se izgubim u Parizu, znao bih upitat za smjer
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,757
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? engleski manje-vise, talijanski ucio kao klinac i pojma nemam..i da, mogu skuzit ove meksicke sapunice bez da gledam prijevod ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.