| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Maslow English read, write, speak Germany read, write Italy read, write Ovo ko ono FTP file permissions... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Koje strane jezik odlično pričate? aj spik ingliš veri gud ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Engleski odlično, francuski pomalo, također malo talijanski ali više razumijem nego sto znam pričati i španjolski onak dobro znam i pricati i prevoditi, i makedonski !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? znam ja isto francuski..naglasite malo š i s ![]() "tele repom maše, krava travu pase.."
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Ovdje bi se mogao svrstati samo engleski. Sad, dragi mi kaže da njemački znam bolje nego što si priznajem, ali kako ne vjerujem baš u svoje znanje njemačkog, odmah pitam Njemce pričaju li engleski ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:31.