| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; Eh, a šta ako Njemac ne zna engleski? Bila sam ja i u situacijama kad trebam pričati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Eh, a šta ako Njemac ne zna engleski? Bila sam ja i u situacijama kad trebam pričati i s takvim Njemcem i naravno da ću pričat s njim na njemačkom a ne na bugarskom Što se tiče mog dragog, on i je Njemac pa ni ne sumnjam u njegovo prosuđivanje ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? engleski jako dobro, njemači jako slabo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate?
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Offline | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Niti jedan ne pričam odlično ![]() Na engleskom bi se mogao sporazumjet, al bolje ga znam čitat i prevest kad netko drugi priča nego da je nešto napišem ili kažem (gramatički točno naravno) Slično je s njemačkim. Zbog posla sam ga naučio dovoljno da si znam prevest što piše u kojekakvnim dokumentacijama i shemama ali ga neznam govorit niti pisat ![]() A u osnovnoj školi sam učio i ruski al njega uopće više niš neznam, osim dobro čitat čirilicu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 15-10-06 u 23:36. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Njemači odlično u pismu i govoru. Živio tamo pa eto znam. Engleski jako dobro u pismu i govoru. Treba mi na poslu pa automatski uđeš u taj đir. Hrfatski takočer jako topro pritšcham!!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

Bila sam ja i u situacijama kad trebam pričati i s takvim Njemcem i naravno da ću pričat s njim na njemačkom a ne na bugarskom