Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; engleski...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-12-06, 15:22   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-02-06
Poruka: 29
joe45 se izdvaja iz mase
Re: Koje strane jezik odlično pričate?

engleski
joe45 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 09:07   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

engleski -odlican
talijanski -vrlo dobar
njemacki -natucam, al ga jos uvik ucim
mysterious je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 20:34   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
Subrino se izdvaja iz mase

Jezici mi nikada nisu išli, trudio sam se, ali nikako nisam mogao naučiti koliko je to bilo komplicirano. No mogu reći da se trudim to svladati.
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:55   #44 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Kod mene suprotno, jezici su mi uvijek išli, tj učenje jezika, ali nažalost samo engleski znam vrlo dobro, i planiram ga još usavršit, i naučit još neke, jer njemački ne znam, a voljela bih ga naučit.. voljela bih znat još i turski i portugalski...
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:16   #45 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Kod mene suprotno, jezici su mi uvijek išli, tj učenje jezika, ali nažalost samo engleski znam vrlo dobro, i planiram ga još usavršit, i naučit još neke, jer njemački ne znam, a voljela bih ga naučit.. voljela bih znat još i turski i portugalski...
za kaj će ti turski?

meni su također jako dobro išli jezici, čak u srednjoj nisam morala biti na engleskom i njemačkom, samo dođem na početku polugodišta i na kraju napišem test i ćao!
Malo mi žao zato što mi je to dala na engleskom, ali tada mi je bilo

Njemački mi je ko hrvatski... i sad ga pričam sa bratom i sa nekim frendicama...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:23   #46 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ne znam, privlači me.. ali to su samo moje puste želje, no nikad ne reci nikad.. a i u našem jeziku je itetkako prisutan.. inače, meni je učenje i poznavanje jezika više gušt, nego neka potreba.. jer danas ti je bitno samo da znaš engleski...

Zadnji Uredio Wamp : 03-01-07 u 22:26.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:30   #47 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

jao kada odeš u Italiju đaba ti svi jezici svijeta... a ni francuzi nisu ništa bolji...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:32   #48 (permalink)
Cobeta

Pa znam, nemaju pojma o engleskom...
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 22:51   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Engleski mi je kao hrvatski (jednostavno se 'prešaltam' i počnem misliti na engleskom), a njemački mi je tak-tak (fulam rod ili padež, ali imam osjećaj za gramatiku- naučio sam ga u par mjeseci) s groznim izgovorom*...

* to mi je najsmješnije od svega- točno razumijem melodiju jezika i znam pravilan izgovor, ali čim otvorim usta imam osjećaj kao da žvačem staklo te počnem lomiti i kršiti jadne riječi
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 18:44   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 86
Mala Bu se izdvaja iz mase

engleski i španjolski i nešto njemačkoga!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strani jezici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114