| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; engleski... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Kod mene suprotno, jezici su mi uvijek išli, tj učenje jezika, ali nažalost samo engleski znam vrlo dobro, i planiram ga još usavršit, i naučit još neke, jer njemački ne znam, a voljela bih ga naučit.. voljela bih znat još i turski i portugalski...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Citat:
meni su također jako dobro išli jezici, čak u srednjoj nisam morala biti na engleskom i njemačkom, samo dođem na početku polugodišta i na kraju napišem test i ćao! Malo mi žao zato što mi je to dala na engleskom, ali tada mi je bilo Njemački mi je ko hrvatski... i sad ga pričam sa bratom i sa nekim frendicama... | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Ne znam, privlači me.. ali to su samo moje puste želje, no nikad ne reci nikad.. a i u našem jeziku je itetkako prisutan.. inače, meni je učenje i poznavanje jezika više gušt, nego neka potreba.. jer danas ti je bitno samo da znaš engleski...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 03-01-07 u 22:26. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Engleski mi je kao hrvatski (jednostavno se 'prešaltam' i počnem misliti na engleskom), a njemački mi je tak-tak (fulam rod ili padež, ali imam osjećaj za gramatiku- naučio sam ga u par mjeseci) s groznim izgovorom*... * to mi je najsmješnije od svega- točno razumijem melodiju jezika i znam pravilan izgovor, ali čim otvorim usta imam osjećaj kao da žvačem staklo te počnem lomiti i kršiti jadne riječi ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.

No mogu reći da se trudim to svladati.