| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; ...nijedan... jezici su mi slabija strana...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| charolastra | Re: Koje strane jezik odlično pričate? svicarski, austrijski, brazilski, meksicki ... ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Je, ako znaš Njemački, Talijanski, Francuski, Portugalski i Španjolski ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Engleski super, njemački nešto slabije. Učila sam francuski 4 godine, pa bih se u stranoj zemlji, ukoliko bih baš morala, mogla snać dosta dobro i na tom jeziku. Talijanski sam učila godinu dana, i položila s 4, ali polako ga zaboravljam, a i vokabular mi baš nije raznolik. Španjolski znam zbog sapunica koje sam gledala kao dijete. Ruski slabašno-nakon 1 semestra učenja sam odustala-zbog ćirilice!
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koje strane jezik odlično pričate? engleski dosta dobro, njemacki - nakon 10 god. ucenja poprilicno slabo, ali nije da se ne bih mogla snaci i sad vec godinu dana ucim talijanski i ide mi ok ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

i sad vec godinu dana ucim talijanski i ide mi ok