| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; ingliš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Ja super pričam engleski i učim ga u školi,a njemački sam se naučila kad sam bila kod sestrične u hamburgeru.Moram priznati da sam ga dosta naučila sve razumijem al kad ja pričam motam ga s engleskim. ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Hrvatski odlicno (ali onaj knjizevni zato sto kad mi netko pocne na nekom narjecju nema teorije da cu ga skuziti, samo sto kad sam doma se opustim pa bude i srbizama), engleski odlicno, razumijem sto mi pricaju na talijanskom, a za francuski bi se isto znala sporazumijeti ako se izgubim, znam onak neke osnove, i znam spanjolski iz sapunica, ne savrseno, ali se mogu sporazumijeti ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! Zadnji Uredio ivana_de : 23-04-07 u 11:31. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje strane jezik odlično pričate? Engleski rasturam......ruski i španjolski studiram i jako ih dobro govorim.....2 god sam učila i talijanski, ali njega znam samo na razini sporazumijevanja
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:19.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!