| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koje strane jezike odlično pričate? u Znanost forumu; engleski,španjolski... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #75 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje strane jezike odlično pričate? samo engleski
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: Koje strane jezike odlično pričate? Engleski odlično, natucam njemački (užas od jezika), uskoro možda počnem učiti češki.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Koje strane jezike odlično pričate? engleski, njemacki, i ponesto francuski...ucio sam ga sest godina ali sam zahrdao
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koje strane jezike odlično pričate? Hrvatski A sad niti jedan strani jezik ne znam cijeli, riječi su mi koma za učiti. ali inače ove strane jezike znam: engleski, talijanski EDIT: ma talijanski je lagan, više sam ga naučila za 1 godinu nego engleskog u 4 godine... jer sam engleski zaprave učila tek u 4. razredu
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 Zadnji Uredio icegirl : 18-07-07 u 10:06. |
| | |
![]() |
| Tagovi: strani jezici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.