| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koliko lažete? u Znanost forumu; E ovako, baš nešto ovih dana razmišljam koliko ljudi mogu lagati, a uz to da zaista misle kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko lažete? E ovako, baš nešto ovih dana razmišljam koliko ljudi mogu lagati, a uz to da zaista misle kako se to nikad i nikako neće saznati. 1. Ne razumjem čemu?! Zar istina toliko boli? 2. Šta ako ih se uhvati? O tome se ne razmišlja. Mene zanima; koliko vi lažete? Što i u kojim situacijama najčesće zaobiđete istinu? Zar je govoriti istinu danas postalo neki ekskluzivan pohvat, nešto što malo tko zna, jer uobičano boli i uvijek "izvuče deblji kraj"?! Laganje je kao sport postalo; Bolje da sad slažem, pa da lažem, lažem, lažem... sve dok ne skupim snage i ne kažem što mislim ili nekad nekako kulturno se maknem od te teme. Vječni glumci; na poslu, u školi, pred prijatelima, u vezi... Ili ipak nije tako strašno?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge Zadnji Uredio teica : 12-09-07 u 18:22. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko lažete? na žalost ja jako puno lažem,tj prikrivam svoju frendicu. ![]() inače kad sam ja u pitanju uvijek se trudim da budem iskrena prema svima pa kud puklo da puklo.oće me tko zbog toga zamrzit ili ne.iako je ponekad stvarno lakše reć laž jer nažalost većina ljudi nemože podnijet istinu.svi mi govorimo kako želimo čut istinu bez obzira na sve,ali istina je da većina nas tu istinu ne može podnijet. ajme al' sam ga zakomplicirala ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Lažem dosta......ali ne bih rekla da su to neke velike stvari...to su više izgovori zbog npr. kašnjenja, neobavljenog posla, zaboravljanja tuđih rođendana......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 12-09-07 u 18:19. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Ako išta mrzim to je laž... ![]() Nijedna istina ne boli kao laž. I ja sama izbjegavam lagati... ali nažalost nije uvijek moguće izbjeći.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Koliko lažete? Tu i tamo znam muljat malo ali laganje izbjegavam u sirokom luku. A nemam ni neke potrebe lagat. Ne sramim se sebe ni svojih postupaka. Po meni se laz nikako ne isplati jer istina izadje na povrsinu kad tad. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? ja lazem cim zinem,skoro da je to i istina,volim lagat,ali onako sitne stvari,nesto prikrijem i tako
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: debelo crijevo
Poruka: 173
![]() | Re: Koliko lažete? prije sam jako puno lagao, al sam to uspio smanjit na minimum. nisu to bile neke velike lazi, ali sam s vremenom postao ovisan o njima... svaki dan sam morao nesto smuljati... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? lazem samo kad je potrebno. primjer: frendica si je kupila neku majicu (e, odurna je, neka drek smeda boja ), stoji na njoj ko krpa, a tek kad ju stavi na kombinaciju sa nekim pumicama > bljh.... ali kako joj reci da joj je to odurno.....ja sam joj to i rekla prvi put pa se nes furila na mene......a kasnije sam samo rekla da sam se zahebavala i da ak se njoj svida.....i meni se svida........tako da.....ja sam pobornik samo onih malih "white lies".......ali, ako je ikako moguce....izbjegavam svakakve lazi u sirokom luku ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Kažu da su u laži kratke noge... to nije istina!!! Ja sam mala ostala, a ne lažem! Puno ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, lazete |
« Generacija obitelji živi od socijalne pomoći...
|
Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:27.

), stoji na njoj ko krpa, a tek kad ju stavi na kombinaciju sa nekim pumicama