Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Koliko lažete? u Znanost forumu; lagala bih kad bi rekla da ne lažem ali ne lažem kad kažem da ne lažem ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 10:37   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,739
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna
Re: Koliko lažete?

lagala bih kad bi rekla da ne lažem ali ne lažem kad kažem da ne lažem puno!!!
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 13:41   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Poruka: 882
In Flames je zabranio reputaciju

moram priznat da u biti često lažem, primjetio sam, makar to nisu neznam kakve laži već sitnice u biti, al opet...ne valja to, treba reć ono što misliš i stajat iza onog što napraviš, ljudi više cijene takve ljude, bar mislim...
sranje, opet se moram promijenit
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 19:34   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

tu i tamo neku bezalenu laž...
sve manje kak sam zreliji... a i ne lažem najbolje!
teško mi je samog sebe uvjerit u laž koju bi reko pa da zvuči uvjerljivo!
nekak mije jepše pričat istinu i bit iskren... tak nemaš frke bezveze
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 16:03   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

lažem svjetski i lako se izvučem....mogu se kladiti u nešto i znam da nisam u pravu,al kolko dobro slažem i ja se zapitam da li je to možda istina..al naravno da se ta činjenica ne provjeri.već da se laže na suho...
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 16:05   #25 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Dobro glumim kad se iz nečeg trebam izvuć.. povjeruju mi uvijek. Ali osobama koje su mi bliske ne volim lagati, i izbjegavam.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 16:52   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

lažem više od tebe
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 23:16   #27 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,272
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

mislim da svi mi ponekad lažemo , većinom su to nekakve sitne i nebitne laži, ali su ipak laži
Star 25-12-07, 16:18   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 532
grim se izdvaja iz mase

na zalost, predobro. tako da se ponekad zanesem. i precesto to koristim. ponekad jer je to...bolje rijesenje. ali cesto jer nemam pametnijeg rijesenja. ali pokusavam smanjit...
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:45   #29 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

lažem koliko je potrebno u nekoj situaciji
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:48   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Trudim se ne lagati, mada nekad nesvjesno izleti neka glupost pa mi poslije bude žao

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koliko, lazete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111