| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koliko lažete? u Znanost forumu; lagala bih kad bi rekla da ne lažem ali ne lažem kad kažem da ne lažem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Koliko lažete? moram priznat da u biti često lažem, primjetio sam, makar to nisu neznam kakve laži već sitnice u biti, al opet...ne valja to, treba reć ono što misliš i stajat iza onog što napraviš, ljudi više cijene takve ljude, bar mislim... sranje, opet se moram promijenit ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko lažete? tu i tamo neku bezalenu laž... sve manje kak sam zreliji... a i ne lažem najbolje! teško mi je samog sebe uvjerit u laž koju bi reko pa da zvuči uvjerljivo! nekak mije jepše pričat istinu i bit iskren... tak nemaš frke bezveze ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Koliko lažete? lažem svjetski i lako se izvučem....mogu se kladiti u nešto i znam da nisam u pravu,al kolko dobro slažem i ja se zapitam da li je to možda istina..al naravno da se ta činjenica ne provjeri.već da se laže na suho... ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: Koliko lažete? na zalost, predobro. tako da se ponekad zanesem. i precesto to koristim. ponekad jer je to...bolje rijesenje. ali cesto jer nemam pametnijeg rijesenja. ali pokusavam smanjit...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko lažete? Trudim se ne lagati, mada nekad nesvjesno izleti neka glupost pa mi poslije bude žao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, lazete |
« Generacija obitelji živi od socijalne pomoći...
|
Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.