| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koliko lažete? u Znanost forumu; ne volim lagati,ali kad je potrebno uvijek se pokažem kao svijetski muljator! smjesno mi je kako tati ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koliko lažete? ne volim lagati,ali kad je potrebno uvijek se pokažem kao svijetski muljator! smjesno mi je kako tati ne mogu lagati,lažem mu na takav način da me skuži da lažem jer ubiti želim da skuži! ali zato ostali......nema šanse da me provale
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Uglavnom ne lažem, a ako i lažem onda su to neke sitnice. Ako mi se recimo nekamo ne ide, a ljudi to ne prihvaćaju kao ispriku - onda nešto izmislim. No, nikakve laži veće od ovog. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Citat:
slazem se ![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, lazete |
« Generacija obitelji živi od socijalne pomoći...
|
Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.