| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Koliko lažete? u Znanost forumu; Spol je nebitan. Lažu svi... pa i ti čiji si tekst čitala...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Lažem...to je i normalno.Mada ja bih više upotrebila malo drugačiji i blaži termin -prećutkivanje istine-.Nekad sam u prilici da moram nešto reći što nije da ne bih povredila drugu stranu,ali na primer nikad ne bih lagala o nečemu krupnom.Mada se i dešavalo da slažem ali uvek se istina otkrije kako god okreneš, pa se čovek nekad i nauči da ne laže za neke krupne stvari.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Govoriti istinu nije probitačno. Čovjeku se to obije o glavu prije ili kasnije. Mnogi vole laži, uživaju u njima. Kažeš nekoj starijoj osobi kako izgleda lijepo i mladoliko (čista laž), a ona sva sretna zbog toga. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko lažete? Lagao sam u tolikim količinama da kod mene nisi znao što je istina a što laža, pa sam odlučio prestati, lažem samo kada dobijem lošu ocjenu, kažem da ju još nisam dobio, ali ispravim ju ja poslije, ali dobijem "jezikovu juhu" kada mi se mama vrati s informacija!!!! Tako da sada lažem u najmanjim količinama!!! ![]() ![]() ![]() Shvatio sam da nema svrhe lagati uvijek ćeš biti uhvaćen!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko lažete? Čim zinem lažem... to najviše dok jedem...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko lažete? UVIJEK!!! i to samo zato jer sam ZENA!!! ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, lazete |
« Generacija obitelji živi od socijalne pomoći...
|
Što bi ste vi napravili da ste Slobo 1991. godine? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:42.