pa i ne previse, s obzirom na stvari koje se dogadjaju i koje su mi se dogodile...
Raspravljate o temi koliko se osjećate sigurnima? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pozdrav svima na ovoj temi... Eto odlučih se za ovu temu kako bih vidio razmišljanja drugih...koliko se danas mladi osjećaju ...
teneo danaos et dona ferentes...
pa i ne previse, s obzirom na stvari koje se dogadjaju i koje su mi se dogodile...
na skali od 1 do 10...9
Poprillicno sigurno, pogotovo u Zadru..
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
kako kad, ne baš
onak, za sad sam još uvjerena da je Hrvatska u usporedbi s Europom poprilično sigurna, ali kaj se sve dešava, ne bih to baš dva puta ponovila
A što se tiče policije i pravosuđa![]()
![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Osjećam se poprilično sigurno, ipak ne toliko da se šećem sama po mraku. Susrete s državnim tijelima ne volim, jer nemam neko mišljenje o njima. Čast izuzecima i novijem naraštaju, ali većina su plitki, neobrazovani i sirovi...![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ne osjecam se bas previse sigurno,mada do sad nisam imao problema niti losih iskustava po tom pitanju, ali kad vidim kakvi se sve manijaci i kreteni motaju okolo, nije mi bas svejedno kad vidim da je neko u stanju izbosti te nozem zbog mobitela ili par kuna .
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
ne osjecam se bas sigurno.. imala sam par neugodnih iskustava koja su mi ulila strah u kosti![]()
Bas i nemam strahova te vrste.
Ne razmisljam unapred sta bi mi se moglo desiti, vec mi je u glavi ono - ako dodje do toga....smislicu nesto; ili ono pametnije - i da mi se desi, strah mi ne moze pomoci,....ali uvek moras imati u glavi 'izlaz', najbrzi i najefikasniji...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
jako sigurno, rekao bih ocjena 9/10 ako ćemo ocjenjivati