| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi koliko se osjećate sigurnima? u Znanost forumu; Pozdrav svima na ovoj temi... Eto odlučih se za ovu temu kako bih vidio razmišljanja drugih...koliko se danas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Pozdrav svima na ovoj temi... Eto odlučih se za ovu temu kako bih vidio razmišljanja drugih...koliko se danas mladi osjećaju sigurno u kuću, vani, po noći, u susretu sa državnim tjelima (policija.....)uopće ???
__________________ teneo danaos et dona ferentes... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: KOLIKO SE OSJEĆATE SIGURNIMA??? pa i ne previse, s obzirom na stvari koje se dogadjaju i koje su mi se dogodile...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: KOLIKO SE OSJEĆATE SIGURNIMA??? kako kad, ne baš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se osjećate sigurnima? onak, za sad sam još uvjerena da je Hrvatska u usporedbi s Europom poprilično sigurna, ali kaj se sve dešava, ne bih to baš dva puta ponovila ![]() A što se tiče policije i pravosuđa ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,235
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se osjećate sigurnima? Osjećam se poprilično sigurno, ipak ne toliko da se šećem sama po mraku. Susrete s državnim tijelima ne volim, jer nemam neko mišljenje o njima. Čast izuzecima i novijem naraštaju, ali većina su plitki, neobrazovani i sirovi... ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 735
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se osjećate sigurnima? Ne osjecam se bas previse sigurno,mada do sad nisam imao problema niti losih iskustava po tom pitanju, ali kad vidim kakvi se sve manijaci i kreteni motaju okolo, nije mi bas svejedno kad vidim da je neko u stanju izbosti te nozem zbog mobitela ili par kuna .
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko se osjećate sigurnima? ne osjecam se bas sigurno.. imala sam par neugodnih iskustava koja su mi ulila strah u kosti ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se osjećate sigurnima? Bas i nemam strahova te vrste. Ne razmisljam unapred sta bi mi se moglo desiti, vec mi je u glavi ono - ako dodje do toga....smislicu nesto; ili ono pametnije - i da mi se desi, strah mi ne moze pomoci,....ali uvek moras imati u glavi 'izlaz', najbrzi i najefikasniji...
__________________ It's not over till you're underground... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:19.