| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Korištenje duplih nickova/accounta u Znanost forumu; Razmišljam o nickovima općenito. Sjećam se da sam pisao pod nekoliko nickova a da nisam znao da je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Korištenje duplih nickova/accounta Razmišljam o nickovima općenito. Sjećam se da sam pisao pod nekoliko nickova a da nisam znao da je to strogo zabranjeno... No, jel vam to jadno? Čemu pisati pod dva nicka zbog straha da će se okomiti na tebe ako radiš nešto jedno, a misliš drugo? Što mislite o ljudima koji osjećaju potrebu da otvaraju više nickova? Bolesno ili normalno? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Duple nickove otvaraju samo kukavice....koje se ne usude reći ono što misle i što žele reći pa idu to reći pod drugim nickom.... Nikad mi to nije palo na pamet ![]() A na kojem si ti to forumu otvarao puno nickova? Ako si na ovom, onda to znači bann za svaki sljedeći nick.....dakle trajni bann....iako vjerujem da ćemo ti za ovaj nick oprostiti...ali mislim da bi bilo u redu da nam kažeš koji su to prijašnji nickovi da ih izbrišemo jer ne da mi se sad ići provjeravati sve korisnike foruma da bih našla te nickove. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Citat:
Jesi li sam sebi slao poruke na pm?
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Ja nisam na niti jednom forumu imao dva nicka, neznam zašto bi to radio ![]() Subrino je nešto dosta aktivan od kad se registrirao ![]() Jel si imao više nickova na ovom forumu i bio aktivan s njima ili još uvijek jesi? Podsjećaš me na nekog po načinu pisanja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Nikad mi to nije palo na pamet...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: duplih, koris tenje, nickovaaccounta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

Ako si na ovom, onda to znači bann za svaki sljedeći nick.....dakle trajni bann....iako vjerujem da ćemo ti za ovaj nick oprostiti...ali mislim da bi bilo u redu da nam kažeš koji su to prijašnji nickovi da ih izbrišemo jer ne da mi se sad ići provjeravati sve korisnike foruma da bih našla te nickove.