| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Korištenje duplih nickova/accounta u Znanost forumu; Za sad me samo podsjeća, nisam siguran, možda čovjeka lažno optužujem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Veteran | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Za sad me samo podsjeća, nisam siguran, možda čovjeka lažno optužujem da koristi više nickova na ovom forumu ![]() Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Koristio sam više nickova na Net forumu gdje sam mislio da je korištenje više nickova dopušteno dok me nisu upozorili. ![]() Ovdje mi je ovaj nick jedini i nemam razloga si otvarati još jedan nick. ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Slobodno. Meni je savjest čista. Da se vratimo temi. Prije neko vrijeme sam doživio da se jedan dečko predstavljao pod svojim original nickom kao tolerantan dečko, koji je imao za sve razumjevanja, a pod drugim nickom koji je upotrebljavao za provokacije je upravo mrzio te stvari koje je hvalio pod original nickom i još me napadao zbog mojih postova. Nikada mi to neće biti jasno. Čemu ta potreba? Ako mu se moji postovi nisu sviđali, nije li mi to trebao reći normalnim putem? A ne skrivajući se iza nečijeg nicka? |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Korištenje duplih nickova/accounta ja sam na svim forumima kezo. baš me boli ko mi kaj ima za reč,neki dobro neki loše al glupo mi se skrivati iza nicka po forumima a pogotovo na jednom |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Korištenje duplih nickova/accounta Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: duplih, koris tenje, nickovaaccounta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |