Pošto Marinko posta na mojim temama onda ću i ja na njegovim
Učitelji i profesori? Kako mogu biti korumpirani? Možda na faxovima, ali u OŠ i srednjoj sumnjam... međutim... Ah vidi načina zarade![]()
(šala, šala)
Ali ovo je baš zanimljivo, svi su drugi korumpirani, ali svoj zanat nije naveo. Šta je sa sucima?
Policija je korumpirana, sjetim se samo kako vole tražiti novac kada voziš prebrzo, kao i doktori- za pregled koji je plaćem kovertom itekako će ti napraviti što želiš i dati dijagnozu kakvu treba.
Zašto to govorim? Jer sam se našla u toj situaciji nekoliko puta, a i svi oko mene.
I najbolji će mi biti sada oni forumaši koji su "pošteni"![]()
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

mogu, mogu. ocjene za kraj osnovne, upis u srednje, prolazak itd itd

). granica, ulazi pandur, ni pet ni šest pa vodiću "Bratko oćeš da plaćaš il da brojim", vodič izvadio 10€ samo da idemo dalje (ne znan jel to išlo na teret agencije).
Korupcija narušava temelje društva i političko-pravnog sustava poput kuge koja izjeda oboljelog. Problem je što se nema tko razračunat s korupcijom, nema "političke volje", i institucije kako Burduš veli ne obavljaju svoj posao. Zašto? Zato što na nadležnim pozicijama sjede osobe koje su u istu umješane do grla ili su pod njihovim utjecajem. Ali, to je samo odraz ovog šatro poštenog naroda koji stalno ima neke prosere o korupciji, krađama, lopovima i sl., a s druge strane svi nešto muljaju, lažu, šveraju, rade porezne prijevare, grabe prava koja im ne pripadaju, izbjegavaju obveze... Kakav narod takva i vlast.