| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) u Znanost forumu; zašto je ova tema otvorena u humoru, ma meni je smiješno kad vrijeđaju nigere i sve to, mislin ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) zašto je ova tema otvorena u humoru, ma meni je smiješno kad vrijeđaju nigere i sve to, mislin da su ga koji put udrili ili pogodili s nečim bilo bi još i smiješnije, ali ne vjerujem da je to većini ljudi smiješno.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) ajme, koja skupina bijesnih glisti ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) predobro, rep+al, stvarno jadno i sramotno, gnjusno,.....ma nemam riječi za opisat te miševe ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) Šta reći osim...primitivci... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) Majmuni imitatorski, pravi ku klax u americi su isto redikuli, smiješni su, imaju neke svoje titule grand wizard kurac palac, ma smijurija.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 49
![]() | Re: Ku Klux Klan in Europe (SERBIA) Ma ovo su preveliki idioti, al takve stvari me sve manje čude jer ih stvarno ima svugdi, pa čak i u nas. Al baza je u tome da ovi likovi imitiraju KKK (koji su isto seljačine) koji podržavaju WASP-suprematističku politiku ilitiga White Anglo-Saxon Protestant, a Srbi su Slaveni. To samo potvrđuje koliki su kreteni i koliko neke stvari rade samo iz baze. Ma to sve treba ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ku klux klan, primitivizam, serbia, srbi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.

zašto je ova tema otvorena u humoru, ma meni je smiješno kad vrijeđaju nigere i sve to, mislin da su ga koji put udrili ili pogodili s nečim bilo bi još i smiješnije, ali ne vjerujem da je to većini ljudi smiješno.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!