| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi latinski jezik, prijevod?! u Znanost forumu; Bok ljudi, treba mi pomoć oko prijevoda jedne izreke na latinski. Nadam se da će se ovdje naci netko ´ko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-07 Godina: 23
Poruka: 5
![]() | Bok ljudi, treba mi pomoć oko prijevoda jedne izreke na latinski. Nadam se da će se ovdje naci netko ´ko poznaje dobro latinski jezik jer je potrebno da bude gramatički ispravno! Hvala! what does not kill me makes me stronger ili ono što me ne ubije, ojača me |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: latinski jezik, prijevod?! quod non me destruit, me nutrit nije ta izreka ali nešto na tu foru bi bilo, potraži ovo me destruit na googleu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 31-03-08 u 14:00. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: latinski jezik, prijevod?! a koji je tocan prijevod toga sto si ti napisao? i jeli to gramaticki ispravno,za tetovazu mi treba pa nebi voljela pogresno cijeli zivot imat nesto napisano..hehe... a sto bi ovo znacilo; quod non me interficit me confirmat |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: latinski jezik, prijevod?! Nije da sumnjam u dadizin prijevod, al evo stranica na kojoj se može prevodit sa engleskog na latinski i obrnuto Free Online English to Latin Translator
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: latinski jezik, prijevod?! Ne, imaš opciju da prevede izreke, rečenice, itd,... Citat:
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: latinski jezik, prijevod?! Ja mislim da ide ovako ![]() Quod me non destruit, me confirmat...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: latinski jezik, prijevod?! da, mislim da je to točno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: latinski jezik, prijevod?! hmmm....cudno mi je to sve.... ovako : interficit - znaci ubiti confirmat - znaci potrvditi destruit- znaci unistiti nutrit - znaci hranjenje?! tako da mi ni quod non me interficit me confirmat ni quod non me destruit me nutrit nema smisla bas... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: latinski jezik, prijevod?! ono moje je bio primjer, piše ti da nije ta izreka ali to je konstrukcija rečenice : Quod non me destruit, me... a i confirmat bi moglo biti točno, bez obzira što bi doslovno bilo "potvrđuje me" jbg, ne mogu ti 100% tvrditi da je točno, zašto ne odeš do prve gimnazije/medicinske ili slično i ne zamoliš profesora latinskog da ti napiše? a ono sa nutrit ti ide kao: "što me ispunjava i uništava me"
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.