| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi ljepa naša hrvtska jezika u Znanost forumu; Kozmetka Victorie Secret inspirirana slatkišima - DNEVNIK.hr kaj nemaju lektore? mozda očito nemaju ... kak može napisat "model Victorie ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | ljepa naša hrvtska jezika Kozmetka Victorie Secret inspirirana slatkišima - DNEVNIK.hr kaj nemaju lektore? mozda očito nemaju ... kak može napisat "model Victorie Secret", pa nije to vlastito ime .. čak nije ni Victoria Seceret, nego Victoria's ... "viktorijina tajna" ako ćemo prevodit ... popizdim na ovakva gluposti ... ok da je samo jednom, ono, izmaklo se ... ali cjeli tekst je prepun takvih gluposti ... strašno ... nije ni čudo kad im je na naslovnici i vlatka i paris .... užas ... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljepa naša hrvtska jezika Užas... ali takvih pogrešaka je puna televizija, i novine. Nego, da je meni malo te "Victorie Secret" ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: ljepa naša hrvtska jezika Citat:
. lupaju gluposti, koje čak i djeca 10 godina znaju prepoznati
__________________ This day will never happen again | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: ljepa naša hrvtska jezika Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: ljepa naša hrvtska jezika Citat:
Pa ali ja sam još u fazi učenja, a oni su kofol školovani i obrazovani ljudi PS. ako toliko voliš ispravljati, napravi copy/paste s skype-a...nesmeta mi
__________________ This day will never happen again | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: ljepa naša hrvtska jezika Htjela se izvuć al nije uspjelo ![]() Uostalom kaj se zamarate...nismo u školi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Ma ne izvlačim se ja... u pravu si, nismo u školi Vjerovali ili ne...u školi sam napisala ispit: IJE i JE, Č i Ć cijeli tekst bez ijedne pogreške bilo gdje. Komplet točno, to dokazuje jedno... da se može kad se hoće i kad se pazi.
__________________ This day will never happen again Zadnji Uredio daidza : 29-06-07 u 16:18. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljepa naša hrvtska jezika A vi sad kurite Icegirl- ne možeš uspoređivati nešto što netko napiše (pogotovo) na chatu ili čak forumu sa nečim što je netko objavio a i netko dobio novce da to napiše... Mene u bijes natjera kad čujem da (najčešće) voditeljica na TV-u pita sugovornicu nešto tipa 'jeste li Vi vidjela...?' ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvtska, jezika, ljepa, nas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

. lupaju gluposti, koje čak i djeca 10 godina znaju prepoznati