Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi ljepa naša hrvtska jezika u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR A vi sad kurite Icegirl- ne možeš uspoređivati nešto što netko napiše (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 00:18   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: ljepa naša hrvtska jezika

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A vi sad kurite Icegirl- ne možeš uspoređivati nešto što netko napiše (pogotovo) na chatu ili čak forumu sa nečim što je netko objavio a i netko dobio novce da to napiše...

Mene u bijes natjera kad čujem da (najčešće) voditeljica na TV-u pita sugovornicu nešto tipa 'jeste li Vi vidjela...?'

Hvala Wolf...da čula sam takve gluposti. Nekad upotrebljavaju krivu množinu.

Klub Under 16
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 18:51   #12 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

na rtl-u ne razlikuju rijeci ''slijedeci'' i sljedeci'' . katastrofa
..aj ne razlikovanje dijakritičkih znakova jos mogu progurat.
al ima vremena, naucit ce
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:00   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Ma jesu oni punoljetni? jesu!!! Neće naučit...moraju svojom glavom shvatit da lupaju gluposti i to na televiziji koju gleda 50 000 ljudi- ak ne i više...
a ti koji su zaduženi za ispravljanje i pisanje tekstova još gore.
Nemogu se sjetiti kako se zove ona TV voditeljica...vodila je Big Brother i Fear Factor(prošle godine) . Najavljuje emisiju i kaže doslovno Fir Faktor. Na HRT-u i Novoj imaju krivi naglasak...grozno

Klub Under 16
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:17   #14 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

Antonija Blaće, ona je polupismena.
nije ucila engleski, ona je studirala spanjolski i francuski ako se ne varam.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 23:52   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: CountessBathory Pogledaj Poruke
Antonija Blaće, ona je polupismena.
nije ucila engleski, ona je studirala spanjolski i francuski ako se ne varam.

I pitanje kako i te jezike zna...ja sam engleski počela učiti u 4. osnovne,od 4-6 imala nastavnika koji me ništa nije naučio...sve sam naučila za par instrukcija i uz lyrics-e stranih pjesama...ali svejedno sam jako puno izgubila pa ne znam sve riječi koje trebam...iako sam jedna od 3 učenika koja su imala 5 na kraju godine

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 22:34   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,061
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Potaknuta jednom drugom temom ovdje, odlučih odgovoriti na ovu jer su podosta slične.
Ponajprije, Jeste li vidjela i nije pogrešno, koliko god blesavo zvučalo.
Nadalje, živciraju me isprike tipa: Ovo je forum, tu ne gledam što i kako pišem. Žurilo mi se. Ovdje mi se ne razmišlja hoću li točno napisati, itd. To su gluposti. Ako si pismen/a, onda si pismen/a i primjenjivat' ćeš to bilo gdje. Jedno je žargon, a drugo je pravopis. Nemojte se izvlačiti.
Da netko napiše kako je 5 x 9 = 40 svi bi se čudili, jer ipak, kako to ne zna? Ta to je osnovna škola! Međutim, to što se ovdje uredno negacija piše zajedno s glagolom, ˝u brzini˝ se griješi kod ije/je, č/ć, nema veze. Norme hrvatskog standardnog jezika uče se u školama ˝samo˝ 11 ili 12 godina, zašto bi ih trebalo znati?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvtska, jezika, ljepa, nas a

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111