| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Male stvari-koliko vas vesele? u Znanost forumu; Jučer sam dobila najlipši blagdanski poklon otkad postojim-slike svoje prije koju nisam ni čula ni vidila već neko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 27
Poruka: 28
![]() | Jučer sam dobila najlipši blagdanski poklon otkad postojim-slike svoje prije koju nisam ni čula ni vidila već neko vrime...i slike njene male princeze!.........Vrijeme i događanja te jednostavno ponekad razdvoje od dragih ti ljudi,a slučajnosti te opet spoje.....to se meni jučer dogodilo........i zaplakala sam od sriće....Da mi je dragi poklonija dijamantni prsten nebi me toliko obradova koliko me obradovala ova naizgled mala stvar-dvi slike!.........Shvatila sam koliko me male stvari mogu učinit sretnom................koliko vama znače male stvari u životu,koji je omjer između novca i događaja sličnih ka moj........Evo temica o duhovnim stvarima..oli ti ga duševnim! Ei moram napomenit da nas je spoija ovi forumić!
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: smjes ak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.