| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Manipuliranje nad osobama u Znanost forumu; Odlična tema za raspravljanje... Mnoge osobe gube svoje samopouzdanje zbog manipulatora/ica, koji su naizgled obični ljudi, koji se služ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Manipuliranje nad osobama Odlična tema za raspravljanje... Mnoge osobe gube svoje samopouzdanje zbog manipulatora/ica, koji su naizgled obični ljudi, koji se služe raznim trikovima kako bi došle do svog cilja... To mogu biti itekako ljudi iz vaše bliže okoline...ili da i vi niste sami takvi? Oni vam laskaju i mažu oči svojom slatkoriječivošću, a zapravo vas omalovažavaju i ogovaraju bezobrazno iza leđa? Te bude u vama sumnju i nezadovoljstvo. Jeste li vi u životu bili ikada manipulator/ica ili pokušavali? Ili ste bili, nažalost, žrtva manipulacije neke osobe? Jeste li toga svjesni ili još niste možda? Baš me zanimaju vaša mišljenja da vam iskreno kažem... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Manipuliranje nad osobama Jednom mi je čovik došao u kuću. Jehovin ili nešto... I oni meni govori da ne traži novac od mene, ali ono da ga saslušam malo na trenutak ![]() . Došlo mi je da ga puknem.Nemam neku želju da "manipuliram" nekoga... Najveći manipulatori su ova sranja top seller, best seller ili kako se već zove. Treba stvarno imat labilan karakter da kupiš magične tablete za mršavljenje Kako nisu čarobne, odjednom nestane 100 eura ![]() Meni, nažalost, mater jebe u mozak ovaj zepter. Nalazim noževe, lonce i sl. pizdarije po kući... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Re: Manipuliranje nad osobama Osobno manipuliram iz potrebe da se toga riješim nakratko. Na primjer, kažem frendici da imam neku drugu obavezu te ju molim da pokuša dovršiti jedan projekt bez mene sa ostalim iz tima. Dakle, malo manipuliram kako bi se riješio te obaveze. Ali joj vratim kasnije za tu uslugu. Malo sam lijen, ali nastojim to kasnije nadoknaditi. Mislite da je to možda potreba da preživljavate preko nekoga drugoga? Ne? Zašto? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Manipuliranje nad osobama nisam nikad primjetila da netko manipulira sa mnom, niti da sam se ja nasla u ulozi manipulatorice ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Celebrity | Re: Manipuliranje nad osobama pa možda malo jesam manipulatorica,ali to najviše zato što sam lijena!ili kad su dečki u pitanju,volim osjetiti da malo trče zamnom,ali ne radim to zlonamjerno,jednostavno sam egocentrična! ajme pa ja stvarno imam puno mana ![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Manipuliranje nad osobama Mala doza manipulacije je sasvim normalna , da ne kazem prirodna stvar. U poslu i radu s ljudima tesko da ces prezivit bez mrvice manipuliranja, cak i zene kad se srede ajmo rec da malo manipuliraju, djeca manipuliraju roditeljima da dobiju sto zele(cokoladu,smoki, autić,...). Mrvica manipulacije je osnova prezivljavanja. I to je o.k. dok kod ta manipulacija ozbiljno ne steti nekom drugom. S menom se moglo manipulirat( na onaj bezobrazan nacin) dok sa bila mladja , naivna i svakoj budali vjerovala, a sad kad netko ide manipulirat s menom ne prodje bas dobro jer to znam prepoznat, pravim se glupa i izmanipuliram zapravo ja tu osobu.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Manipuliranje nad osobama moze biti, ali ne bi dopustila da neka osoba manipulira sa mnom kroz neki period, ako me netko "iskoristio" za neku uslugu ponekad ok...
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Manipuliranje nad osobama Manipuliram ljudima kad znam da ću si tako pomoći u nečemu i imati koristi od toga...ponekad sam čak i uživao u manipuliranju nekime !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: manipuliranje, nad, osobama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

. Došlo mi je da ga puknem.