Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Manipuliranje nad osobama u Znanost forumu; Odlična tema za raspravljanje... Mnoge osobe gube svoje samopouzdanje zbog manipulatora/ica, koji su naizgled obični ljudi, koji se služ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-01-07, 20:08   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
Subrino se izdvaja iz mase
Manipuliranje nad osobama

Odlična tema za raspravljanje...

Mnoge osobe gube svoje samopouzdanje zbog manipulatora/ica, koji su naizgled obični ljudi, koji se služe raznim trikovima kako bi došle do svog cilja...

To mogu biti itekako ljudi iz vaše bliže okoline...ili da i vi niste sami takvi?

Oni vam laskaju i mažu oči svojom slatkoriječivošću, a zapravo vas omalovažavaju i ogovaraju bezobrazno iza leđa? Te bude u vama sumnju i nezadovoljstvo.

Jeste li vi u životu bili ikada manipulator/ica ili pokušavali? Ili ste bili, nažalost, žrtva manipulacije neke osobe? Jeste li toga svjesni ili još niste možda?

Baš me zanimaju vaša mišljenja da vam iskreno kažem...
Subrino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 21:11   #2 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Manipuliranje nad osobama

Jednom mi je čovik došao u kuću. Jehovin ili nešto...

I oni meni govori da ne traži novac od mene, ali ono da ga saslušam malo na trenutak . Došlo mi je da ga puknem.

Nemam neku želju da "manipuliram" nekoga...

Najveći manipulatori su ova sranja top seller, best seller ili kako se već zove.
Treba stvarno imat labilan karakter da kupiš magične tablete za mršavljenje Kako nisu čarobne, odjednom nestane 100 eura

Meni, nažalost, mater jebe u mozak ovaj zepter. Nalazim noževe, lonce i sl. pizdarije po kući...
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 12:19   #3 (permalink)
Starter

Osobno manipuliram iz potrebe da se toga riješim nakratko. Na primjer, kažem frendici da imam neku drugu obavezu te ju molim da pokuša dovršiti jedan projekt bez mene sa ostalim iz tima. Dakle, malo manipuliram kako bi se riješio te obaveze. Ali joj vratim kasnije za tu uslugu. Malo sam lijen, ali nastojim to kasnije nadoknaditi. Mislite da je to možda potreba da preživljavate preko nekoga drugoga? Ne? Zašto?
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 12:56   #4 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

nisam nikad primjetila da netko manipulira sa mnom, niti da sam se ja nasla u ulozi manipulatorice

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 18:03   #5 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
nisam nikad primjetila da netko manipulira sa mnom, niti da sam se ja nasla u ulozi manipulatorice
Možda si nesvjesna kao i svi mi?
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 19:48   #6 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

pa možda malo jesam manipulatorica,ali to najviše zato što sam lijena!ili kad su dečki u pitanju,volim osjetiti da malo trče zamnom,ali ne radim to zlonamjerno,jednostavno sam egocentrična! ajme pa ja stvarno imam puno mana
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 23:13   #7 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,936
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Mala doza manipulacije je sasvim normalna , da ne kazem prirodna stvar.
U poslu i radu s ljudima tesko da ces prezivit bez mrvice manipuliranja, cak i zene kad se srede ajmo rec da malo manipuliraju, djeca manipuliraju roditeljima da dobiju sto zele(cokoladu,smoki, autić,...). Mrvica manipulacije je osnova prezivljavanja. I to je o.k. dok kod ta manipulacija ozbiljno ne steti nekom drugom.
S menom se moglo manipulirat( na onaj bezobrazan nacin) dok sa bila mladja , naivna i svakoj budali vjerovala, a sad kad netko ide manipulirat s menom ne prodje bas dobro jer to znam prepoznat, pravim se glupa i izmanipuliram zapravo ja tu osobu.
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 00:45   #8 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: Subrino Pogledaj Poruke
Možda si nesvjesna kao i svi mi?
moze biti, ali ne bi dopustila da neka osoba manipulira sa mnom kroz neki period, ako me netko "iskoristio" za neku uslugu ponekad ok...

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 00:56   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ajme pa ja stvarno imam puno mana
Kako čovjek tek kad napiše na papir svoje osobine vidi kakav je

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 10:46   #10 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Manipuliram ljudima kad znam da ću si tako pomoći u nečemu i imati koristi od toga...ponekad sam čak i uživao u manipuliranju nekime !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: manipuliranje, nad, osobama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103