| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Može li zemlja explodirati zbog globalnog zagrijavanja u Znanost forumu; http://sci-e-research.com/geophysics_cr.html pročitajte ovaj tekst iznad ja vjerujem da može... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Može li zemlja explodirati zbog globalnog zagrijavanja Po meni je ovo klasični fizikalno nedokaziv katastrofičarski text. Postoje ljudi koji su genetski predodređeni da predviđaju katastrofe. Sjetite se samo vrlo glupih situacija s ljudima koji su vjerovali da će 2000 biti smak svijeta. Kad smaka svijeta nije bilo onda su se sjetili da Da 2000-ta zapravo nije 2000 godina poslije Krista, pa su s istim entuzijazmom čekali 2001, ali su se opet razočarali. Zapravo što ovdje fizikalno ne funkcionira. Ako se u središtu zemlje stvarno odvija takova reakcija, a u to i ja vjerujem. U središtu zemlje bi trebala biti temperatura veća od 5 000 celzijusa. Da bi se ravnoteža poremetila površina planete bi se trebala promjeniti bar za 100 celzijusa, a promjenila se za 0,5. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li zemlja explodirati zbog globalnog zagrijavanja ma, to su gluposti ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li zemlja explodirati zbog globalnog zagrijavanja wtf, pa koja budala vjeruje u ove gluposti, o kakvom on nuklearnom reaktoru sere, pa zemlja je u središtu kamen, ovaj je pijan
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 22
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može li zemlja explodirati zbog globalnog zagrijavanja Citat:
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << | |
| | |
![]() |
| Tagovi: explodirati, globalnog, moze, zagrijavanja, zemlja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.