| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Najbogatiji ljudi svijeta u Znanost forumu; Uopće mi nije do društva s takvim tipovima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbogatiji ljudi svijeta ako hoćeš radit(prodavat bonove za mobitele) kod tog Slima moraš kupit majicu od tvrtke, pazi kupit umjesto da dobiješ ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 715
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbogatiji ljudi svijeta meni su ti ljudi zaista ok jer su svojim trudom i znanjem zaradili novac, a ne u hrvatskoj najbogatiji ljudi su oni koji su pokrali drzavu i nas i jos imaju obraza se kurciti koliko imaju novaca. iz cijele ove price iskuljucujem ivicu todorica jer je on jedan od onih pamtnih i sposobnih.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljudi, najbogatiji, svijeta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.