| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Najbolje se živi na Islandu, najgore u Sierra Leone u Znanost forumu; Citat: NEW YORK, Island je pretekao Norvešku i postao najbolja zemlja za život, dok su države supsaharske Afrike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najbolje se živi na Islandu, najgore u Sierra Leone Citat:
Statistics - Human Development Report Office A vidi di su hrvati... ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najbolje se živi na Islandu, najgore u Sierra Leone Svako uspoređivanje sa nekim ili nečim je nadasve glupo. Sami se trebamo pobrinuti za svoj način života, a ne očekivati nečiju pomoć, to vrijedi za sve zemlje, jer ove zemlje 'gdje teče med i mlijeko' su isto tako same to napravile, bez ičije pomoći. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje se živi na Islandu, najgore u Sierra Leone Tu si upravu, zato sam ja za to da se prekinu pristupni pregovori sa Europskom Unijom. Država nam je bogata ali umjesto da to služi nama vlada to rasprodaje strancima koji se bogate. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07
Poruka: 13
![]() | Re: Najbolje se živi na Islandu, najgore u Sierra Leone ovo ti se računa na način da se uzme u obzir razina pismenosti, očekivani životni vijek, i veličina prihoda, tak da nije baš jednostavno doći na vrh ljestvice, ili blizu.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:15.