Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Najteži jezik za učenje? u Znanost forumu; koji vam se jezik čini najteži za učenje, meni japanski, ovo sve ostalo mislim da je lagano za naučiti...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-09-06, 19:01   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Najteži jezik za učenje?

koji vam se jezik čini najteži za učenje, meni japanski, ovo sve ostalo mislim da je lagano za naučiti
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 19:11   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Najteži jezik za učenje?

Japanski i kineski

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 19:17   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

mislim da je francuski ovako vrlo zajeban za učenje
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 19:18   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

A uuu.......hmmmm mađarski od ovih nama najbližih, a dalje ne želim ni razmišljat. Vjerovatno ta dva već navedena. A oni u Africi tek....joj ima ih teških.
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 19:43   #5 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,754
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Mađarski!!

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 19:45   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,093
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Francuski je malo zajeban zbog radi gramatike koja je totalno drugačija od onog na što smo mi navikli, ali može se savladat

Mislim da bi kineski, japanski i ovi drugi orijentalni jezici nama bili najteži za naučit zbog slogovnog pisma.

Inače mi Hrvati relativno lako učimo strane jezike jer je naša gramatika jedna od težih na naučit, pa svaki drugi jezik kojeg učimo ima jednostavnija gramatička pravila i mi ga lakše savladavamo nego što, npr. Francuz ili Englez savladava naš jezik.

Ali mislim da ako živiš u nekoj zemlji, bilo kojoj, naučiš taj jezik bez većih problema
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 20:02   #7 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja mislim da se svaki jezik ako živiš tamo može naučiti za 3mjeseca
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 20:49   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Mađarski je očajno težak, gramatika nama potpuno neshvatljiva..
Pamtim isključivo rečenične konstrukcije, da nemogu sam smislit rečenicu koju nisam već naučio.
Pravopis toliko zbunjujući da ga ne zna ni većina Mađara.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 20:53   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,754
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

znam ja nešto Mađarskog, npr. pina, fasz, kussolja, lolmak, ki vagy, csa..

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-06, 21:04   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: slay
znam ja nešto Mađarskog, npr. pina, fasz, kussolja, lolmak, ki vagy, csa..
Da, da i Janos Pusis i Muda Guzvas.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jezik, najtezi, ucenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
jeste li znali da Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 14 18-10-05 12:00
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42
tech citati Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 1 09-03-05 22:46
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103