| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Najteži jezik za učenje? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: fuzija i jos nisi naucio. kaze se europske, a ne evropske nemaš pravo, odnosno imaš polovično... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Najteži jezik za učenje? Citat:
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Najteži jezik za učenje? mene su naucili da se kaze "europa" i na svakoj karti novije proizvodnje tako pise. po tom pravilu europski novac bi se zva "evro"... :čekić
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Najteži jezik za učenje? Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najteži jezik za učenje? jesi to igrajući na mađarskim serverima quake naučio ? ko kaže da igranje nije korisno ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: jezik, najtezi, ucenje |
« Hrvatski stereotipi o Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i autostereotip Hrvata
|
Male stvari-koliko vas vesele? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.