| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Najteži jezik za učenje? u Znanost forumu; Da bi znao osnovno ono najmanje na kineski komunicirat trebao bi poznavati 3000 znakova, a postoji nekih 40000.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najteži jezik za učenje? šta ja znam koji je najteži. Od ovih koje sam ja učila, francuski. Oni brojevi me ubijaju u pojam. Ali meni se čini da bih prije svladala i sve te silne kinesle znakove, nego razumjela mađare ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najteži jezik za učenje? Mislim da je Norveški od nama bližih...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najteži jezik za učenje? Ma ljudi od svih jezika, meni je najteži ženski jezik. Koristimo gotovo iste riječi, a ja ih svaki čas ništa ne razumijem
__________________ Ništa nije važnije u životu muškarca od brijanja. Stara pakistanska poslovica |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Najteži jezik za učenje? Od ovih tu kod nas i tih recimo 'poznatijih' jezika, mi je kinseki, japanski i francuski i hrvatski svakako
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najteži jezik za učenje? Meni 'rvacki. definitivno! Kad se sitin škole i subjekta, predikata, šugavih padeža, nekih prošlih svršenih vremena i sličnih pizdarija padne mi mrak na livo oko.
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jezik, najtezi, ucenje |
« Hrvatski stereotipi o Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i autostereotip Hrvata
|
Male stvari-koliko vas vesele? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.