| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Najteži jezik za učenje? u Znanost forumu; Od onih s kojima sam se susretao...francuski, mađarski i skandinavski jezici. Iako sam slušao neku emisiju o jezicima, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Od onih s kojima sam se susretao...francuski, mađarski i skandinavski jezici. Iako sam slušao neku emisiju o jezicima, gdje su hrvatski svrstali među najtežim jezicima za učenje s obzirom na gramatiku i riječi.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najteži jezik za učenje? skandinavski jezici mislim...hebrejski (sa onim silnim crticama, nepisanjem samoglasnika...) i njemački mi zvuči tako grozno da ge nikada nebi mogla učiti samo iz tog razloga!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Najteži jezik za učenje? Pa...kad ga počneš učiti, nije težak, ali poslije... huhuuuhhh... p.s.francuski sam imala i u osnovnoj, i u srednjoj, a još uvijek ga usavršavam ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najteži jezik za učenje? francuski mi zvuci strasno, al ne znam jer ga nikad nisam ucila.. a njemacki ucim vec dobrih 10 godina iii jos uvijek ga ne znam il sam antitalent za taj jezik ili je jednostavno pretezak..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najteži jezik za učenje? što se samog jezika tiče vjerojatno ugro-finski jezici (finski i mađarski)- mislim da oba imaju po 14 padeža (hrv. 7, njemački 4, a engleski 1).
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jezik, najtezi, ucenje |
« Hrvatski stereotipi o Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i autostereotip Hrvata
|
Male stvari-koliko vas vesele? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 13:00 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

Svi smo mi MASS SARR

?hmmm neznam
il sam antitalent za taj jezik ili je jednostavno pretezak..