Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba u Znanost forumu; Kako objasnjavate to da se bas nitko nije 40 godina zapitao di je ta zena i tko je u tom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-05-08, 23:04   #1 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba

Kako objasnjavate to da se bas nitko nije 40 godina zapitao di je ta zena i tko je u tom stanu? Ili boje receno tko nije u stanu??

to nije godina dana niti 5 godina,to je 40 godina i to u stanu u centru grada!!!

Pronašli je mrtvu u stanu nakon 42 godine
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:05   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,110
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba

Kako im nije smrdila??

Mislim da bi se tamo onesvijestio od smrada.....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:12   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,090
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

meni ovdi par stvari nije jasno.
navodno su prijavili da je nestala, pa ju je policija (milicija valjda) tražila i odustala. a nije im palo na pamet provjerit u njenon stanu
ok, razumin da nije imala familje al zar ti susidi nisu pormislili kako to da je stan prazan 35 godina i zašto je prozor otvoren svih 35 godina (na tv je pokazan otvoren prozor - valjda u tom stanu)
i dajte molin vas. nikakvo utvrđivanje vlasništva se ne može utvrditi provaljivanjen u stan.
stanari seru. očito se neko tija uselit u stan.

btw materin stric (nije ima familju) se tjedan dana na telefon nije javlja kad su ga moja mater i baba zvali, pa smo zvali policiju s kojon smo provalili u stan. lito je bilo.
e ta scena mi se još koji put u mislima i taj miris mi se ponovo javi.
bacili smo lancune, jogi, krevet cili (uključujući drvo), zavjese i iščupali sve zidne tapete

Zadnji Uredio marinkoM8 : 13-05-08 u 23:16.
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:12   #4 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

da..spominju neku teoriju o prirodnoj mumifikaciji...jer je prozor bio otvoren 40 godina i provjetravalo se..ali kaj ljudi nisu vidjeli da je prozor stalno otovren..i po zimi i najvecem snijegu..i po vjetru..i uvijek..ma joj..

mene to uzasava..40 godina..da itko nije znao..
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:17   #5 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

iskreno, sad zivim u centru i tu na visim katovim ima toliko zapustenih stanova da nitko vjerojatno ne zna sto je u njima... najzalosnije sto nikoga ni ne zanima. jer kako stvari kod nas funkcioniraju po principu dok ti je dobro ne gledaj tudja posla, uspija doc i do takvih ekstremnih slucajeva

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 06:22   #6 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,415
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

najgore od svega toge je činjenica koliko smo zapravo postali otuđeni jedni od drugih, pitajte se znate li svoje susjede i kakvi su i kako su, ili koliko rodbine zapravo niste dugo vidjeli ili nikad niste vidjeli??
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 11:48   #7 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
najgore od svega toge je činjenica koliko smo zapravo postali otuđeni jedni od drugih, pitajte se znate li svoje susjede i kakvi su i kako su, ili koliko rodbine zapravo niste dugo vidjeli ili nikad niste vidjeli??
Slažem se, recimo zena koja zivi 2 metra od mene..na katu. Ja ne znam apolutno nista o njoj i vidim ju svake prijestupne..nikada nikakve komunikacija..a zapravo smo tako blizu!!
U gradu je ljudima stalo vise do njihovih kucnih ljubimaca nego li do susjeda ili covjeka kojega ne poznaju..svi se otuđuju..

Mislim da je na selu ipak puno drugacija situacija, iako smo u gradu svi puno blize..

Tamo su se jos donekle ocuvali ti meduljudski odnosi.
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 19:11   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

igrom slučaja baš u toj zgradi mi živi poznanica....ne na tom katu....kaže da nitko nije imao pojma da je u tom stanu uopće netko živio....puno se stanara izmijenilo u tih 40 godina....ona je tamo jedno 20 god...
ovo je fakat za zapitat se....40 godina žene nema a nije im palo na pamet doma je potražit?! užas...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114