| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba u Znanost forumu; Kako objasnjavate to da se bas nitko nije 40 godina zapitao di je ta zena i tko je u tom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba Kako objasnjavate to da se bas nitko nije 40 godina zapitao di je ta zena i tko je u tom stanu? Ili boje receno tko nije u stanu?? to nije godina dana niti 5 godina,to je 40 godina i to u stanu u centru grada!!! ![]() Pronašli je mrtvu u stanu nakon 42 godine
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba Kako im nije smrdila?? Mislim da bi se tamo onesvijestio od smrada.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba meni ovdi par stvari nije jasno. navodno su prijavili da je nestala, pa ju je policija (milicija valjda) tražila i odustala. a nije im palo na pamet provjerit u njenon stanu ![]() ok, razumin da nije imala familje al zar ti susidi nisu pormislili kako to da je stan prazan 35 godina i zašto je prozor otvoren svih 35 godina (na tv je pokazan otvoren prozor - valjda u tom stanu) i dajte molin vas. nikakvo utvrđivanje vlasništva se ne može utvrditi provaljivanjen u stan. ![]() stanari seru. očito se neko tija uselit u stan. btw materin stric (nije ima familju) se tjedan dana na telefon nije javlja kad su ga moja mater i baba zvali, pa smo zvali policiju s kojon smo provalili u stan. lito je bilo. e ta scena mi se još koji put u mislima i taj miris mi se ponovo javi. bacili smo lancune, jogi, krevet cili (uključujući drvo), zavjese i iščupali sve zidne tapete
__________________ Najbolji sam, uooueeee, prognozer ja, na ovom svijetu ja sam najbolji. Para papa para pa paaa Zadnji Uredio marinkoM8 : 13-05-08 u 23:16. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba da..spominju neku teoriju o prirodnoj mumifikaciji...jer je prozor bio otvoren 40 godina i provjetravalo se..ali kaj ljudi nisu vidjeli da je prozor stalno otovren..i po zimi i najvecem snijegu..i po vjetru..i uvijek..ma joj.. mene to uzasava..40 godina..da itko nije znao..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba iskreno, sad zivim u centru i tu na visim katovim ima toliko zapustenih stanova da nitko vjerojatno ne zna sto je u njima... najzalosnije sto nikoga ni ne zanima. jer kako stvari kod nas funkcioniraju po principu dok ti je dobro ne gledaj tudja posla, uspija doc i do takvih ekstremnih slucajeva ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba najgore od svega toge je činjenica koliko smo zapravo postali otuđeni jedni od drugih, pitajte se znate li svoje susjede i kakvi su i kako su, ili koliko rodbine zapravo niste dugo vidjeli ili nikad niste vidjeli??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba Citat:
U gradu je ljudima stalo vise do njihovih kucnih ljubimaca nego li do susjeda ili covjeka kojega ne poznaju..svi se otuđuju.. Mislim da je na selu ipak puno drugacija situacija, iako smo u gradu svi puno blize.. Tamo su se jos donekle ocuvali ti meduljudski odnosi.
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba igrom slučaja baš u toj zgradi mi živi poznanica....ne na tom katu....kaže da nitko nije imao pojma da je u tom stanu uopće netko živio....puno se stanara izmijenilo u tih 40 godina....ona je tamo jedno 20 god... ovo je fakat za zapitat se....40 godina žene nema a nije im palo na pamet doma je potražit?! užas...
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:33.