| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Osobe sa tjelesnim nedostacima... u Znanost forumu; Kako prihvaćate ljude koji imaju tjelesni hendikep kao što su sljepoća, gluhoća, nijemost i ostalo? Kako prihvaćate ljude koji su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Kako prihvaćate ljude koji imaju tjelesni hendikep kao što su sljepoća, gluhoća, nijemost i ostalo? Kako prihvaćate ljude koji su mentalno zaostali? Jeste li bili u kontaktu sa ljudima koji ne čuju, vide i ne mogu govoriti? Ako jeste...kako ste se snalazili? Smatrate li da je potrebno izbjeći takve ljude i družiti se sa ljudima poput samog sebe? Jer ja ljude koji izbjegavaju gluhe, slijepe i nijeme osobe ili ih mrze iz dna duše jer su takvi MRZIM ! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... nikad nisam izbjegavala takve ljude, ne vidim zasto bi... dapace, imala sam ugodnih iskustava sa gluhim i nijemim osobama, sve su to dobre osobe pune razumijevanja jer i oni znaju kako je ponekad tesko razumjeti sto nam zele reci.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Nikada ne bih mogla izbjegavati takve ljude....i bila sam dosta s njima u kontaktu....treba se samo ponašati prema njima normalno, kao i prema zdravom čovjeku...jer oni ne vole da ih se marginira po ničemu, niti da ih se sažaljeva. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... ja sam čak radila jednom s gluhonjemima (nešto preko SC-a) i imam jako dobra iskustva. Ne razumjem ljude koji ih izbjegavaju i koji misle da su oni nešto "loše"... takvi ljudi koji to misle su zaista sami malo zaostali u glavi!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... ja sam upoznala jednu curu koja je gluha, ali ne od rodenja tako da moze pricati, poneku ju rijec nisam razumjela, ali to bi mi odmah istipkala na mobitel. ona je meni citala sa usana, a ono sto nije razumjela ja bi njoj napisala na mobitel.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Ljudi s nekim nedostatkom su obično puno bolji ljudi nego ovi ostali... jer oni znaju cijenit život i zdravlje za razliku od ostalih... Hvala Bogu, nemam neki hendikep al nisam imo baš sreće sa zdravljem pa znam kako je to... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nedostacima, osobe, tjelesnim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.