Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Osobe sa tjelesnim nedostacima... u Znanost forumu; Kako prihvaćate ljude koji imaju tjelesni hendikep kao što su sljepoća, gluhoća, nijemost i ostalo? Kako prihvaćate ljude koji su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-07, 12:20   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
Subrino se izdvaja iz mase
Post Osobe sa tjelesnim nedostacima...

Kako prihvaćate ljude koji imaju tjelesni hendikep kao što su sljepoća, gluhoća, nijemost i ostalo? Kako prihvaćate ljude koji su mentalno zaostali?

Jeste li bili u kontaktu sa ljudima koji ne čuju, vide i ne mogu govoriti? Ako jeste...kako ste se snalazili?

Smatrate li da je potrebno izbjeći takve ljude i družiti se sa ljudima poput samog sebe?

Jer ja ljude koji izbjegavaju gluhe, slijepe i nijeme osobe ili ih mrze iz dna duše jer su takvi MRZIM !
Subrino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 12:53   #2 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama
Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima...

nikad nisam izbjegavala takve ljude, ne vidim zasto bi...
dapace, imala sam ugodnih iskustava sa gluhim i nijemim osobama, sve su to dobre osobe pune razumijevanja jer i oni znaju kako je ponekad tesko razumjeti sto nam zele reci.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 13:59   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Nikada ne bih mogla izbjegavati takve ljude....i bila sam dosta s njima u kontaktu....treba se samo ponašati prema njima normalno, kao i prema zdravom čovjeku...jer oni ne vole da ih se marginira po ničemu, niti da ih se sažaljeva.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 14:12   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja sam čak radila jednom s gluhonjemima (nešto preko SC-a) i imam jako dobra iskustva.
Ne razumjem ljude koji ih izbjegavaju i koji misle da su oni nešto "loše"... takvi ljudi koji to misle su zaista sami malo zaostali u glavi!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 18:01   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
Subrino se izdvaja iz mase

A kako ste se naučili sporazumjevati sa ljudima s kojima ste radili?
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 00:48   #6 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

ja sam upoznala jednu curu koja je gluha, ali ne od rodenja tako da moze pricati, poneku ju rijec nisam razumjela, ali to bi mi odmah istipkala na mobitel. ona je meni citala sa usana, a ono sto nije razumjela ja bi njoj napisala na mobitel.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 00:52   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ljudi s nekim nedostatkom su obično puno bolji ljudi nego ovi ostali... jer oni znaju cijenit život i zdravlje za razliku od ostalih...

Hvala Bogu, nemam neki hendikep al nisam imo baš sreće sa zdravljem pa znam kako je to...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 01:11   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 11,757
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

nemam nikakvih predrasuda

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 08:34   #9 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ljudi ko' ljudi, kao i ja, kao i vi

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 08:37   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...evo i ja imam problema sa sluhom pa me svi prihvaćaju!
himalajka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nedostacima, osobe, tjelesnim

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103