Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Osobe sa tjelesnim nedostacima... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Gogy Ljudi s nekim nedostatkom su obično puno bolji ljudi nego ovi ostali... jer oni znaju cijenit ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-01-07, 09:57   #11 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,028
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima...

Citat:
Pravi autor: Gogy Pogledaj Poruke
Ljudi s nekim nedostatkom su obično puno bolji ljudi nego ovi ostali... jer oni znaju cijenit život i zdravlje za razliku od ostalih...
Slažem se potpuno

Nemam nikakvo drugačije, negativno, mišljenje o takvim ljudima.
Cijenim ih možda još i vise nego one tjelesno potpuno zdrave baš zbog ovog što je Gogy napisao. Oni stvarno znaju cijeniti ono što je najbitnije u životu.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 18:35   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
Subrino se izdvaja iz mase

Ima i situacija kada se oni upravo osjećaju manje vrijednije nego što bi trebali. Možda misle da nisu dovoljno dobri za ovaj svijet. Treba im biti podrška u svim mogućim situacijama i ne dozvoliti da imaju loše mišljenje o sebi. Da su manje vrijedni jer to nije istina.
Subrino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 22:03   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Subrino Pogledaj Poruke
Kako prihvaćate ljude koji imaju tjelesni hendikep kao što su sljepoća, gluhoća, nijemost i ostalo? Kako prihvaćate ljude koji su mentalno zaostali?

Jeste li bili u kontaktu sa ljudima koji ne čuju, vide i ne mogu govoriti? Ako jeste...kako ste se snalazili?

Smatrate li da je potrebno izbjeći takve ljude i družiti se sa ljudima poput samog sebe?

Jer ja ljude koji izbjegavaju gluhe, slijepe i nijeme osobe ili ih mrze iz dna duše jer su takvi MRZIM !
Sve su to naši i treba ih voljeti.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 12:52   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

U školi pored mene je sjedila jedna gluha cura sporazumjevala se znakovima i čitala s usnica ,oni su svijet za sebe i imaju neke komplekse u početku kao djeca ali se dobro uklapaju i prilagođavaju čak se udala pa rastala ima odraslu normalnu već studenticu kćer i zaposlena je nije joj lako .
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 14:08   #15 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Dobri su ljudi, u duši bolj od dosta ostalih. Ima dva momka u kolicama u školi, ja sam im uvijek glavni šofer.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 18:44   #16 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,399
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

naravno da treba imati razumijevanja i solidarnosti za ljude s posebnim potrebama, što je danas civilizacijski standard.

i država bi morala raditi jo više na načinima da im se olakša život i rad.

evo, krenimo npr. od fakulteta - malo ih ima rampe za invalidska kolica, zatim, trebalo bi biti više literature pisane brailleovim pismom..
Star 27-04-07, 19:03   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Osobno se družim sa djevojkom koja je slijepa.....predivna je i prepametna...Nikoga ne promatram kroz hendikep...oni su ljudi kao i mi s manama i vrlina, ali više cijenim njigova postignuća jer su se morali puuuuno više truditi.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:51   #18 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,938
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja imam dva primjera osoba u invalidskim kolicima koji su izrazito bahati i iskompleksirani...to je nešto za ne vjerovat ! Valjda se ni oni sami još nisu pomirili s činjenicom da su takvi...ne znam !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 13:56   #19 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ja imam dva primjera osoba u invalidskim kolicima koji su izrazito bahati i iskompleksirani...to je nešto za ne vjerovat ! Valjda se ni oni sami još nisu pomirili s činjenicom da su takvi...ne znam !
A kako bi ti živio da ti se kura* nemože dignuti više???
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 20:29   #20 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,938
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Pa kaj zbog toga treba svoje komplekse liječit na drugima !?
Meni ih je žao ali isto tako moraju shvatit da ja nisam kriv za njihovo stanje te im to nije opravdanje za bahatost i bezobrazluk !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nedostacima, osobe, tjelesnim

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114