| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Osobe sa tjelesnim nedostacima... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Gogy Ljudi s nekim nedostatkom su obično puno bolji ljudi nego ovi ostali... jer oni znaju cijenit ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Veteran | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Citat:
![]() Nemam nikakvo drugačije, negativno, mišljenje o takvim ljudima. Cijenim ih možda još i vise nego one tjelesno potpuno zdrave baš zbog ovog što je Gogy napisao. Oni stvarno znaju cijeniti ono što je najbitnije u životu.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Ima i situacija kada se oni upravo osjećaju manje vrijednije nego što bi trebali. Možda misle da nisu dovoljno dobri za ovaj svijet. Treba im biti podrška u svim mogućim situacijama i ne dozvoliti da imaju loše mišljenje o sebi. Da su manje vrijedni jer to nije istina. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... U školi pored mene je sjedila jedna gluha cura sporazumjevala se znakovima i čitala s usnica ,oni su svijet za sebe i imaju neke komplekse u početku kao djeca ali se dobro uklapaju i prilagođavaju čak se udala pa rastala ima odraslu normalnu već studenticu kćer i zaposlena je nije joj lako . |
| | |
| | #16 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... naravno da treba imati razumijevanja i solidarnosti za ljude s posebnim potrebama, što je danas civilizacijski standard. i država bi morala raditi jo više na načinima da im se olakša život i rad. evo, krenimo npr. od fakulteta - malo ih ima rampe za invalidska kolica, zatim, trebalo bi biti više literature pisane brailleovim pismom..
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Osobno se družim sa djevojkom koja je slijepa.....predivna je i prepametna...Nikoga ne promatram kroz hendikep...oni su ljudi kao i mi s manama i vrlina, ali više cijenim njigova postignuća jer su se morali puuuuno više truditi.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Ja imam dva primjera osoba u invalidskim kolicima koji su izrazito bahati i iskompleksirani...to je nešto za ne vjerovat ! Valjda se ni oni sami još nisu pomirili s činjenicom da su takvi...ne znam !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Pa kaj zbog toga treba svoje komplekse liječit na drugima !? Meni ih je žao ali isto tako moraju shvatit da ja nisam kriv za njihovo stanje te im to nije opravdanje za bahatost i bezobrazluk !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: nedostacima, osobe, tjelesnim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.