| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Osobe sa tjelesnim nedostacima... u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Subrino Kako prihvaćate ljude koji imaju tjelesni hendikep kao što su sljepoća, gluhoća, nijemost i ostalo? Kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Citat:
takve ljude ne bi nikada sprdala i ismijavala. oni ljudi koji takve ljude sprdaju i ismijavaju su jednostavno kretenčine ili glupače na kubik. prije nego neko takve ljude ide omalovažavati ili ismijavati neka pokuša sebe staviti na mjesto te osobe koja je gluha/slijepa/hendikepirana......pa nek malo razmisli kako bi njemu bilo da je on takav i da ga netko još i ismijava radi toga. bila sam u kontaktu s ljudima koji ne ćuju,kako sam se snašla? pa lijepo nekako sam se sporazumila,(od mame jedna poznanica ne ćuje,a žena je stvarno dobra,i uvijek s njom nekako "popričam"kad ju vidim).... jedan primjer bezobrazluka: ja bila vani s legicama i išla u wc,i u wc-u bila jedna cura koja je izgleda imala neku nesreću s požarom jel joj je lice svo izgoreno,i moja mutava legica se njoj počela smijat kako ona izgleda,ja se sva naježila,i rekla legici da je glupa,kako se može smijat takvoj osobi,a šta da se to njoj dogodilo i da se njoj tako neka normalna cura smije... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Neko je gore u postovima rekao da više vode računa o zdravlju i nekim životnim sitnicama koje mi kao ljudi bez ikakvog hendikepa ne obraćamo pažnju.Znam jednog dečka koji je mentalno zaostao ali svaki put kad prodjem pored njega stanem i popričam sa njim. Isto tako kad sam prelazila ulicu videla sam neku devojku bila je slepa i pitala je da li hoće da joj pomognem da predje ulicu i nasmešila se i prihvatila i tako mi nekako bilo puno srce što sam učinila nešto dobro za nju , a ne poznajem je.
__________________ ♥ |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... osobe s tjelesnim nedostatcima prihvacam u potpunosti jer kao osobe su isti kao mi tj. opcenito gledano puno bolji, ako sam u mogucnosti pomoci im to napravim. mrzim ismijavanje tih osoba, pogotovo ismijavanje osoba s mentalnim nedostatcima, npr. nocna mora, sandra dabo i sl. po meni je to sramota i svatko ko ismijava te osobe bi se triba(al nazalost nece jer nema cime ociti) zapitat zasto to radi i di ga to ponasanje stavlja... jednostavno mi se previse gadi kolicina primitivaca koje vidjam i susrecem u svakodnevnom zivotu. ne znam sto rec nego da su diskriminatori jadni i pateticni ljudi koji nisu zadovoljni sa sobom pa traze bilo koga kao metu ismijavanja i izrugivanja da bi se oni osjecali "bolje" i svojoj mizernoj kozi.
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Citat:
| |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Osobe sa tjelesnim nedostacima... Citat:
tamo ce te samo dotuc iskustvom
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nedostacima, osobe, tjelesnim |
« Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu
|
pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:09.

Grijesiti je ljudski ...