| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Pišete li " neću " ili " ne ću " ? u Znanost forumu; neću iako je oboje točno a ne znam,ne mogu itd nekad spojeno,nekad razdvojeno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? neću iako je oboje točno a ne znam,ne mogu itd nekad spojeno,nekad razdvojeno ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 575
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano. Neću ima značenje a ne ću ne znači ništa. Probajte polako čitati neku rečenicu sa tom reči i videćete besmislenost odvajanja. ![]() ps. off - Množina od nos.Nosevi ili nosovi. ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 575
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Tko kaže da se neću piše odvojeno onda i hoću mora isto tako. Ja ne ću ali ho ću .... ( malo vuče na kineski ) ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Necu ![]() Pisem i nemogu zajedno ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? necu pisem zajedno. cesto i neznam napisam zajedno ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-08 Lokacija: varaždin
Poruka: 124
![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Jeno je pisanje, a drugo je govor. Ako ženka kaže neću, to je jasan znak da ne želi. Ali , ako kaže ne.....ću, tad je jasno da želi, ali neće reči direkcine. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pravopis |
« Da li psujete???
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.