| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Pišete li " neću " ili " ne ću " ? u Znanost forumu; Pišem onako kako su me naučili u školi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? i mi smo naučili u školi pisati zajedno
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Citat:
![]() jakog ti pravopisa
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? ne, nego si samo upozoren na pravopisne pogreške (po kojem god hoćeš standardu)... (vrijeđao ili vređao, provocirao) i ne, ne može Icegirl to primijetiti jer to nije 'pravilo' u hrvatskom književnom jeziku gdje se npr. piše "prihvatit ću" a riječi se čitaju zajedno i bez zadnjeg t u prvoj riječi... A ne ću se može pisati odvojeno (po starom pravopisu) ili zajedno (od 1964, ako se ne varam). I ti ne pišeš po Vuku Karadžiću jer su njegov riječnik i pravopis bili ijekavski a ne ekavski. Ali nije da ja cjepidlačim...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pravopis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.

Ali nije da ja cjepidlačim...